Vacature kleuterleerkracht in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
kleuterleerkracht 
Datum online
2022-11-24 24-11-2022
Sluitingsdatum
24-12-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Omschrijving
‘Samen zijn wij Rembrandt, samen maken wij school’
Heb jij altijd al willen werken op een school waar plezier in leren en werken vooropstaat? Waar we voor elkaar klaarstaan en samen voor onze leerlingen zorgen. Brede School Rembrandt is een fijne school in het centrum van Amstelveen. Ons team bestaat uit een mooie mix van jonge en al meer ervaren collega’s. We zijn een opleidingsschool en staan bekend om de goede begeleiding van studenten en (startende) leerkrachten. Als aanvulling op ons team zijn we op zoek naar een:
Kleuterleerkracht | 0,6 – 1,0 fte
Ben jij kindgericht, empathisch, leergierig, geduldig en collegiaal? Kun je helder uitleggen, kinderen ‘zien’ en laten lachen? Dan nodigen we je graag uit bij ons op school!

Brede School Rembrandt is een innovatieve school waar gedacht wordt in oplossingen. Iedere dag wordt er met een gemotiveerd team lesgegeven aan circa 450 leerlingen. Binnen het ruime en moderne gebouw wordt eigentijds onderwijs gegeven en wordt de basis gelegd voor een leven lang leren. Vanuit een duidelijke onderwijskundige visie is er veel aandacht voor kindgericht onderwijs, talentontwikkeling en moderne technologische ontwikkelingen. Zo bereiden we onze leerlingen voor op een moderne (internationale) maatschappij. Ons motto is dan ook:
"Jouw talent, onze ambitie"
Eigentijds, ambitieus onderwijs en een gezellige en fijne sfeer. Daar draait het om op Brede School Rembrandt. Met een enthousiast team zorgen we met elkaar voor een veilige en fijne omgeving om tot optimale ontwikkeling te kunnen komen. Ons team van leerkrachten wordt goed ondersteund door een gedreven managementteam, twee intern begeleiders, RT’ers, onderwijsassistenten, leraarondersteuners, NT2- en MHB-specialisten. Je staat er bij ons dus niet alleen voor!
 

Eisen

Functie-eisen
Wat vragen we?
  • Een leerkracht die (bijna) in bezit is van een pabo-diploma
  • Een sterke pedagoog
  • Een enthousiaste collega die het fijn vindt om in teamverband het onderwijs vorm te geven
  • Affiniteit met bewegingsonderwijs is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we?
  • Een tijdelijk contract met intentie voor onbepaalde tijd
  • Een leuke afwisselende baan op een gezellige school
  • Gestructureerd onderwijsaanbod waar we werken met up-to-date methodes en materialen
  • Een inspirerende werkomgeving met opleidingsmogelijkheden via onze eigen AmstelAcademie
  • Een goede balans tussen structuur en autonomie
  • Fijne collega’s met een goed gevoel voor humor

Over Brede School Rembrandt

Adres
Mr. P.J.M. Aalberselaan 2 , 1181XJ Amstelveen NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Eva Kleipool
Omschrijving
Brede School Rembrandt

Innovatief en eigentijds, verantwoord en waarde(n)vol onderwijs

Eigentijds, ambitieus onderwijs en een gezellige en fijne sfeer. Daar draait het om op Brede School Rembrandt. Wij inspireren, motiveren, stimuleren, corrigeren en begeleiden uw kind. Dit doen we vanuit onze visie 

"Jouw talent, onze uitdaging"

Ons onderwijs is innovatief en eigentijds. Wij maken gebruik van moderne technologische ontwikkelingen, waarbij wij de balans behouden tussen individueel werken met behulp van moderne technologie en samenwerken binnen coöperatieve werkvormen. 
Data en informatietechnologie helpen ons ook om goed zicht te houden op de individuele ontwikkeling van onze leerlingen. 

Ons onderwijs is gebaseerd op de kerndoelen zoals die door de overheid zijn geformuleerd en als zodanig leggen wij ook verantwoording af. Tevens nemen wij de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen tot zelfbewuste en zelfstandig functionerende burgers van de toekomst. 

Vanuit onze rijke levensbeschouwelijke grondslag -van oorsprong hebben wij een protestant-christelijke identiteit- staan respect, solidariteit en verantwoordelijkheid als 'waarden' in onze school centraal. 
Iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, sekse, seksuele voorkeur, leeftijd, beperking, geloof of levensovertuiging is van harte welkom op onze school. Wij hebben oog voor diversiteit en doen alles wat binnen ons vermogen ligt om iedereen gelijke kansen te bieden. 

Samen zijn wij Rembrandt; samen maken wij school!

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten? Bekijk onze schoolfilm: https://player.vimeo.com/video/700889262?h=0e53e023e4
 
Interesse?

Je kunt je cv mailen naar Denise Mussche via directie.rembrandt@ogamstelland.nl of bellen naar 020-6415463. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.