Vacature Docent Techniek in Zutphen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Techniek 
Datum online
2022-11-23 23-11-2022
Sluitingsdatum
4-12-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 1 fte
Omschrijving
Het Kompaan College in Vorden is op zoek naar een enthousiaste:
 
Docent Techniek (0,4 – 1 fte)
 
Deze vacature bestaat uit 2 delen:
 Als docent techniek verzorg je zelfstandig praktijklessen Techniek, gericht op het ontwikkelen van technische vaardigheden van onze leerlingen. Tijdens de technieklessen oriënteren de leerlingen van klas 1 en 2 zich op verschillende gebieden binnen de techniek. Met jouw enthousiasme weet je leerlingen te interesseren voor techniek en voor de technische vakken op het Kompaan College.  
Daarnaast verzorg je samen met een instructeur de technische lessen van het profielvak Dienstverlening en Producten (D&P). Je geeft deze lessen aan leerlingen van de bovenbouw.  

Ook als je geinteresseerd bent in een van deze 2 delen komen wij graag met je in contact. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
De docent die het beste bij het Kompaan College past is gedreven en enthousiast. Je hebt sterke technische affiniteit en skills. Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid in een technische richting, D&P of een ander (profiel)vak (bijvoorbeeld Beeldende Vorming of D&P) of pabo. Ook als je nog in opleiding bent komen wij graag met je je in contact.   
Je hebt ervaring met onze doelgroep, leerlingen van de mavo of het vmbo en je vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Je bent pedagogisch sterk en maatwerk bieden is voor jou vanzelfsprekend.
 
Daarnaast kun je goed samenwerken, ben je in staat feedback te geven en te ontvangen en heb je gevoel voor humor.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke functie in een sterke regionale vmbo-school die in ontwikkeling is. Je werkt in een enthousiast team van collega’s die samen proberen het beste uit onze leerlingen te halen. Wij bieden goede begeleiding aan nieuwe en startende docenten. Het Kompaan College maakt deel uit van opleidingsschool Zutphen.  
 
Het gaat om een langdurige vervanging, in eerste instantie voor het hele schooljaar tm 31 juli 2023. Verlenging is mogelijk. De functie wordt gewaardeerd in de LB schaal van de CAO VO. Achterhoek VO heeft een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.


 

 

Over Kompaan College

Naam school
Adres
Wijnhofstraat 1 , 7203DV Zutphen NL
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. N. (Nynke) Hoekstra
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
Een nieuwe school voor een nieuwe manier van leren. Dat is het Kompaan College! Leren door te doen is onze aanpak. Het Kompaan College biedt beroepsgericht onderwijs aan, op het niveau van vmbo basis-, kader- en gemengd theoretische leerweg en op mavoniveau. Vanuit kleinschalige locaties bieden we onze leerlingen maatwerk. We geven ze persoonlijke aandacht en begeleiden ze bij het leren maken van hun eigen keuzes.
Op het Kompaan College leren leerlingen niet alleen binnen de school, maar juist ook daarbuiten, in samenwerking met bedrijven in onze omgeving. Een leeromgeving waar de vakmensen van de toekomst worden opgeleid, waar de leerlingen én de regio samen trots op zijn.
Het Kompaan college is voortdurend in ontwikkeling; we bouwen aan een nieuw onderwijsconcept, waarmee we komend schooljaar starten in het eerste leerjaar, we ontwikkelen de leerlijnen Sport en Gezondheid in Vorden en Kunst en Cultuur in Zutphen, we versterken de samenwerking met bedrijven in de regio en we werken gezamenlijk toe naar twee nieuwe schoolgebouwen in de nabije toekomst.
 
Het Kompaan College is een dynamische jonge organisatie waar persoonlijke ontwikkeling voor leerlingen, maar zeker ook voor medewerkers een belangrijke plaats in neemt. Medewerkers zijn flexibel, durven te groeien en ontwikkelen (zichzelf) met plezier. Samenwerken en samen leren vinden we hierbij erg belangrijk!
 
Kortom, het Kompaan College is een sterke regionale vmbo-school om trots op te zijn. Sluit jij aan?

Het Kompaan College maakt deel uit van Stichting Achterhoek VO. Stichting Achterhoek VO beheert naast het Kompaan College 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio: het Ulenhofcollege, het Ludger College, Christelijk College Schaersvoorde, Almende College, Gerrit Komrij College, MaxX, Practicon, Praktijkonderwijs Zutphen, Pronova, Rietveld Lyceum, Metzo College, Het Eligant Lyceum, Het Stedelijk Zutphen en het Baudartius College. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie:
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge Vrieze (locatieleider Vorden) inge.vrieze@achterhoekvo.nl of met Nynke Hoekstra (personeelsadviseur) nynke.hoekstra@achterhoekvo.nl of op telefoonnummer 0575 – 590970. Bekijk ook onze website www.kompaancollege.nl

Jouw sollicitatie:
Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Ben jij die enthousiaste techneut die graag met onze leerlingen aan de slag gaat? Maak ons dan nieuwsgiering naar wie je bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Stuur ons zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 4 december 2022  je CV en motivatiebrief toe via www.meesterbaan.nl.
 
Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of detacheringsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
 
 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.