Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Lichamelijke Opvoeding 
Datum online
2022-11-23 23-11-2022
Sluitingsdatum
18-12-2022
Met ingang van
31-03-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4320 fte
Aantal uren
12 lesuren
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie Copernicus SG per 31 maart 2023 een vacature voor een docent Lichamelijke Opvoeding  (0,4320 fte) 

Naar wie zijn wij op zoek?
  • Je hebt een bevoegdheid LO of je bent als LIO-er bezig met het afronden van je studie. 
  • Je hebt affiniteit met leerlingen en kunt goed omgaan met de verschillen tussen leerlingen.
  • Je hebt zicht op leerprocessen en kunt differentiëren.
  • Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van lifestyle/ BSM en bent bekend met de huidige trendsporten.
  • Je bent betrokken, open, innovatief en hebt een positieve instelling.
  • Je bent een echte teamspeler die openstaat voor feedback en je kunt deze ook geven aan je collega’s.
  • Je wilt jouw passie voor het vak LO graag overbrengen op je leerlingen.

Sport en bewegen is van essentieel belang voor de gezondheid. Het vak LO leert leerlingen vertrouwen te hebben in eigen kunnen en te vertrouwen op anderen. Kun jij jouw leerlingen tijdens de les op een enthousiaste manier uitdagen om het plezier van sport en bewegen te ervaren? Vind je een gezonde leefstijl belangrijk en wil je hier je steentje aan bijdragen?

Jouw baan:
  • Je geeft 12 lessen lichamelijke oefening in de onder- en bovenbouw van mavo, havo en vwo.
  • Je komt in een betrokken team met 7 collega's waarbij gezamenlijkheid voorop staat. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor het vak binnen de school en voor elkaar.
  • Het is een vacature wegens ouderschapsverlof tot 1 juli 2023 maar wellicht zijn er voor het jaar daarna ook mogelijkheden binnen het Atlas College.

Copernicus SG is onderdeel van het Atlas College. Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.
 
Wat bieden wij? 
Scholen met karakter!
We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De functie is gewaardeerd in schaal LB conform CAO-VO, maximaal € 4.573,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij pensioenfonds ABP. reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi- collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie en alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Erwin Mollee, Hoofd Organisatie & Beheer:
0229-236344.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen

Eisen

Opleiding
Leraar in opleiding of 1e graads

Over Copernicus SG

Naam school
Adres
Nieuwe Steen 11 , 1625HV Hoorn Noord-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. E. Mollee
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

De Copernicus SG is een openbare school voor mavo, havo en vwo. We hebben 1150 leerlingen en 140 medewerkers. We zijn een locatie van het Atlas College. We werken samen met anderen in de regio om het onderwijs met elkaar te kunnen versterken.
 
We zijn een school die met een nuchtere maar nieuwgierige blik naar de wereld om ons heen kijkt, we zijn een no-nonsens school van doeners en niet bang om vanuit een degelijke basis en een duidelijke structuur aan innovatie te werken. Met deze West-Friese eigenschappen zijn we een echte gezellige en warme West-Friese school.
 
Op de Copernicus werken we op een professionele manier samen. Vertrouwen is de basis, we blijven in ontwikkeling, we kennen elkaar, we nemen onze verantwoordelijkheid, er is duidelijke communicatie en we werken als één team. Een echte Copernicaan verlegt daarnaast zijn grenzen!
 
Met zijn allen bieden wij leerlingen:
* Hoge verwachtingen en veel vertrouwen,
* Veelzijdig aanbod – de wereld ontdekken
* Flexibel en op maat, vanuit een vaste structuur
* Duidelijke kaders
* Kwaliteit – de Copernicus-les
 
De directie van de Copernicus bestaat uit de directeur en de adjunct-directeur. De schoolleiding wordt gevormd door de directie, de afdelingsleiders en het hoofd organisatie en beheer. Als je bij ons op school komt werken, dan kom je in een van de volgende teams; onderbouw, mavo bovenbouw, havo bovenbouw, vwo bovenbouw of OOP.
 
Wil je meer van onze school weten? Bezoek dan onze website: www.copernicussg.nl  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.