Vacature Technisch Onderwijsassistent (TOA) - BiNaSk in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijsassistent (TOA) - BiNaSk 
Datum online
2022-11-23 23-11-2022
Sluitingsdatum
18-12-2022
Met ingang van
9 januari 2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 fte
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie Copernicus SG per 9 januari 2023 een vacature voor een Technisch Onderwijsassistent (TOA) - BiNaSk (0,7 fte) 

Naar wie zijn wij op zoek?
De BiNaSk-TOA is een flexibele en enthousiaste begeleider. Je ondersteunt voornamelijk de lessen biologie in onderbouw én bovenbouw, maar je wordt ook ingezet voor onze lessen scheikunde en natuurkunde.
Daarnaast begeleid je Copernicus+-lessen uit het bèta-profiel.
Als teamspeler bied je ook ondersteuning bij andere (technische) vraagstukken in de school.

Taken:
  • begeleidt practica van leerlingen binnen een les (samen met docent), maar ook buiten de les (zelfstandig)
  • stelt materialen en technieken beschikbaar en bewaakt veiligheidsaspecten
  • Blijft nieuwsgierig naar nieuwe technieken en ontwikkelingen in de “bèta-hoek”.

Wat breng jij mee aan kennis en vaardigheden?
-Een afgeronde opleiding Onderwijsassistent;
-Je bent een handige “duizendpoot” en creatief en het zou fijn zijn als je enige ervaring hebt in het maken van oplossingen;
-Jouw hart ligt bij biologie, maar assistentie bij scheikunde en natuurkunde is geen probleem.

Als nieuwe collega ben je een teamspeler en een echte aanpakker! Je ziet waar je nodig bent en je houdt de leslokalen netjes en zorgt ervoor dat alles wordt opgeruimd. Je kunt goed zelfstandig werken en ben je proactief bezig. Je bent communicatief vaardig met leerlingen en collega's. Bij het Atlas College stimuleren wij dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Passen deze persoonlijke kwaliteiten bij jou? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met betrokken collega's.Het team bestaat uit nog 3 TOA'S. We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De inschaling is conform CAO-VO in schaal 5 en afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met de heer E. Mollee, Hoofd Organisatie & Beheer: 0229-236344.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. 


 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen


 

Over Copernicus SG

Naam school
Adres
Nieuwe Steen 11 , 1625HV Hoorn Noord-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. E. Mollee
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

De Copernicus SG is een openbare school voor mavo, havo en vwo. We hebben 1150 leerlingen en 140 medewerkers. We zijn een locatie van het Atlas College. We werken samen met anderen in de regio om het onderwijs met elkaar te kunnen versterken.
 
We zijn een school die met een nuchtere maar nieuwgierige blik naar de wereld om ons heen kijkt, we zijn een no-nonsens school van doeners en niet bang om vanuit een degelijke basis en een duidelijke structuur aan innovatie te werken. Met deze West-Friese eigenschappen zijn we een echte gezellige en warme West-Friese school.
 
Op de Copernicus werken we op een professionele manier samen. Vertrouwen is de basis, we blijven in ontwikkeling, we kennen elkaar, we nemen onze verantwoordelijkheid, er is duidelijke communicatie en we werken als één team. Een echte Copernicaan verlegt daarnaast zijn grenzen!
 
Met zijn allen bieden wij leerlingen:
* Hoge verwachtingen en veel vertrouwen,
* Veelzijdig aanbod – de wereld ontdekken
* Flexibel en op maat, vanuit een vaste structuur
* Duidelijke kaders
* Kwaliteit – de Copernicus-les
 
De directie van de Copernicus bestaat uit de directeur en de adjunct-directeur. De schoolleiding wordt gevormd door de directie, de afdelingsleiders en het hoofd organisatie en beheer. Als je bij ons op school komt werken, dan kom je in een van de volgende teams; onderbouw, mavo bovenbouw, havo bovenbouw, vwo bovenbouw of OOP.
 
Wil je meer van onze school weten? Bezoek dan onze website: www.copernicussg.nl  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.