Vacature Bedrijfsadministratief medewerker / Medewerker Examenbureau in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Bedrijfsadministratief medewerker / Medewerker Examenbureau 
Datum online
2022-11-23 23-11-2022
Sluitingsdatum
7-12-2022
Met ingang van
Maart 2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,9
Omschrijving
Binnen de functie van administratief medewerker examenbureau verzorg jij de gehele administratieve afhandeling voor het examenbureau van de afdeling Zakelijke Dienstverlening samen met een collega. Denk hierbij aan het opgeven van studenten voor examens, cijfers verwerken, vrijstellingen verwerken, dossiercontrole van examenkandidaten, diploma’s, mbo-verklaringen en certificaten aanvragen. 

Daarnaast houd je verschillende mailboxen bij en beantwoord je vragen van zowel studenten, collega’s als stagebedrijven. Ook horen overige administratieve werkzaamheden zoals archiveren tot jouw taken. Je hebt afwisselende werkzaamheden en hebt contact met zowel studenten als docenten. 
 
We zijn tijdelijk op zoek naar een administratief medewerker examenbureau van maart tot augustus 2023. 

Jij?

Jij bent vaardig in het gebruik van de Office-pakketten en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent gewend om secuur te werken, je weet om te gaan met drukte in je werkzaamheden en je houdt ervan om oplossingsgericht en klantvriendelijk te werk te gaan. Daarnaast werk je accuraat, kun je snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden, ben je stressbestendig, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je flexibel ingesteld en neem je initiatief. Het is een pré als je momenteel ook werkzaam bent binnen een MBO-instelling op het gebied van Examinering.

Wij?

Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren. We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit. Ons college is het duurzaamste MBO van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap. Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

Onze afdeling

De afdeling Zakelijke Dienstverlening biedt op meerdere locaties opleidingen aan binnen het nieuwe kwalificatiedossier Business Services. We faciliteren studenten in Veghel, Oss en ’s-Hertogenbosch waarbij de opleidingen in Veghel en Oss voorlopig gecombineerd blijven met de opleidingen van Handel, binnen het concept van Businessclass.
Het team heeft te maken met een nieuw kwalificatiedossier. Op dit moment zijn we volop aan het ontwikkelen naar nieuw onderwijs in een nieuw onderwijsconcept. Naast affiniteit met de branche of één van de branches zoeken we collega’s die energiek zijn, lef tonen, willen verbinden en samenwerken.

 

Eisen

Functie-eisen
Wat heb je nodig?
 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 4
 • Je bent in staat om werkzaamheden secuur uit te voeren
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat ga je krijgen?
 • €2.040,- tot €2.970,- bruto per maand (op fulltime basis, schaal 6, cao MBO)
 • Een informele en laagdrempelige sfeer met veel aandacht voor de werk- en leeromgeving
 • Een ervaren team, en collega's die voor onze studenten door het vuur gaan.  
Wat wij bieden
 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en een interessante vakantieregeling  
 • Een goed pensioen bij ABP 
 • Een gedreven, gemêleerd en gemotiveerd team 

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sandra van Linder
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.


 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Wacht, even een korte blik vooruit:
 1. Je maakt kennis met de onderwijsmanager Bertie van de Kandelaar en een collega.
 2. Er vindt eventueel een tweede gesprek plaats
 3. We doen een aanbod en je mag starten!
Solliciteren kan tot 7 december.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Bertie van de Kandelaar: 0653443164
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.