Vacature docent Wereld / Economie (Houtkamp College) in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent Wereld / Economie (Houtkamp College) 
Datum online
2022-11-23 23-11-2022
Sluitingsdatum
23-12-2022
Met ingang van
1 maart 2023
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5
Omschrijving
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ ontstaat zo spoedig mogelijk een vacature voor een docent Economie.
 
Ben jij die energieke en enthousiaste 
 
                           Docent Wereld / Economie (ca 0,5 fte)
                                                                      Dan zoeken wij jou!
 
Locatie:  Houtkamp College in Doetinchem 
 
Werken bij het Houtkamp College betekent werken in een nieuwe school in Doetinchem. Op 1 september 2020 is ons gebouw geopend en ontvingen wij onze eerste lichting leerlingen. Inmiddels geven we les aan mavo-, havo- en vwo-leerlingen in klas 1, 2 en 3.
Het Houtkamp College is een ondernemende maatwerkschool voor mavo, havo en vwo.
Werken bij het Houtkamp College vraagt flexibiliteit van onze collega’s. We zijn een nog nieuwe organisatie waarbinnen we in een jaarlijks groeiend team gezamenlijk werken aan de opbouw van een nieuwe school met een vernieuwend onderwijsconcept. We werken op een school waar we, als het nodig is, werk van elkaar overnemen. We werken actief met elkaar samen, de lijnen zijn kort en de sfeer is prettig.
Binnen het Houtkamp College werken collega’s die afkomstig zijn van het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege. De meeste collega’s werken volledig binnen het Houtkamp College, een gedeelte van de medewerkers werkt ook nog op een van de andere Doetinchemse scholen. Dit schooljaar zijn er 880 leerlingen op het Houtkamp College en
bestaat het team van het Houtkamp College uit bijna 100 collega’s.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jouw taken 
Je geeft les samen met je collega’s binnen het leergebied Wereld aan leerlingen in klas 1, 2 en 3 van mavo, havo en vwo. Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelingen door je eigen talenten actief in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken. Je bent een teamspeler met een heldere kijk op onderwijs. Je wilt een bijdrage leveren, samen met vakcollega’s, aan de verdere onderwijsontwikkeling binnen het leergebied Wereld. Je bent flexibel en ondernemend en hebt ervaring met het digitaal lesgeven.
Daarnaast kun je ingezet worden als coach en help je leerlingen bij hun ontwikkelingen en het maken van keuzes. Hiervoor voer je regelmatig gesprekken met leerlingen. Ook geef je maatwerktijdles aan jouw coachleerlingen.
Je hebt een eerste of tweedegraads bevoegdheid Economie of bent bereid de studie hiervoor te gaan volgen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod aan jou
Het betreft een tijdelijke benoeming voor schooljaar 2022-2023. De functie wordt gewaardeerd conform de Cao VO. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
  
Enthousiast en wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature kun je via de mail contact opnemen met Carl Geessink, afdelingsleider Houtkamp College, tel. 0314-727199. Bekijk ook onze website:  www.houtkampcollege.nl.
 
 

Over Samenwerking Doetinchem

Adres
Kruisbergseweg 4 , 7009BP Doetinchem Gelderland NL
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Marieke Schuurman
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan.
De drie scholen gaan op in twee nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum.
Het beste van Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege komt terug in de 2 nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum én er is plaats voor vernieuwing. Maar ook de drie scholen zullen zich de komende jaren nog volop blijven ontwikkelen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen?
Het Houtkamp College en Het Panora Lyceum hebben hun eerste en tweede jaars leerlingen ontvangen.
De leerlingen van het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege ronden hun schoolloopbaan af op hun huidige school.  

Kijk voor meer informatie op www.houtkampcollege.nl en www.panoralyceum.nl.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie
Wil je graag werken in een groeiende school met een nieuw onderwijsconcept? Ben jij die energieke en enthousiaste docent Economie? Dien jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent cv uiterlijk 11 december 2022 in via meesterbaan.nl.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 20 december 2022.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.