Vacature Leerkracht LC bij VSO De Zonnehoek parttime/fulltime in Apeldoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht LC bij VSO De Zonnehoek parttime/fulltime 
Datum online
2022-11-22 22-11-2022
Sluitingsdatum
8-12-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6 - 1,0 fte
Omschrijving
Stichting Christelijk Speciaal Onderwijs Apeldoorn zoekt op korte termijn voor VSO de Zonnehoek
 
Leerkrachten LC (M/V - 1,2 fte in totaal)
De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.
 
VSO de Zonnehoek is een onderwijs- en expertisecentrum voor leerlingen van 12 tot en met 18 jaar met een verstandelijke beperking en behoort samen met de SO-afdeling van De Zonnehoek tot de Stichting Christelijk Speciaal Onderwijs in Apeldoorn.
De stichting vertegenwoordigt een diversiteit aan speciaal en regulier onderwijs, waardoor de stichting uniek en onderscheidend in de regio is. Zo heeft de stichting naast ambulante begeleiding en het Autisme Steunpunt Apeldoorn een SBO (De Prinsenhof) en een praktijkonderwijsschool (De Boog) waar leerlingen ook reguliere diploma’s kunnen halen.
 
De Zonnehoek staat regionaal en landelijk bekend om de deskundigheid op het gebied van autismespectrumstoornissen (ASS). Op dit moment heeft VSO de Zonnehoek ruim 120 leerlingen.
 
VSO de Zonnehoek is een school waar elke leerling zichzelf mag zijn. We geloven in de mogelijkheden van ieder kind en willen de leerlingen begeleiden naar een passende plek in de samenleving. Het team heeft in de afgelopen twee jaar, onder leiding van externe deskundigen, een grote kwaliteitsslag gemaakt. De bereikte kwaliteit willen we behouden en waar mogelijk uitbouwen.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij vragen iedereen te solliciteren die in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid (VO/PO), of in het bezit is van een HBO-diploma (social work, pedagogiek) en bereid is een onderwijsbevoegdheid te halen.
 
Benoemingsvoorwaarden:  
  • een flexibele instelling en creatieve manier van denken;
  • van kandidaten wordt verwacht dat zij breed inzetbaar zijn in alle groepen;
  • zo mogelijk ervaring in het speciaal onderwijs;
  • bekendheid met autisme en ervaring met het werken met leerlingen met een verstandelijke beperking strekt tot aanbeveling.                                                  
                              
Voor deze functie geldt verder dat je:
  • een positief christelijke levensinstelling hebt;
  • een flexibele houding hebt en stressbestendig bent.
 
Wij bieden:
  • een professionele werkomgeving;
  • een collegiaal team dat met enthousiasme en bevlogenheid werkt aan de ontwikkeling van de leerlingen;
  • een omgeving waarin je gestimuleerd en uitgedaagd wordt mee te denken en te werken aan schoolontwikkeling en profilering in de regio;
  • een inschaling in LC en scholingsmogelijkheden.

Over VSO de Zonnehoek

Naam school
Adres
Heemradenlaan 102 , 7329BZ Apeldoorn Gelderland NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Mevr. K. Hol-Kruimink
Omschrijving
De stichting vertegenwoordigt een diversiteit aan specialistisch en regulier onderwijs waardoor wij uniek en onderscheidend in de regio Apeldoorn zijn. Wij zijn ambitieus en denken in mogelijkheden.

CSO bestaat uit 3 scholen:  SO en VSO De Zonnehoek, SBO De Prinsenhof en Praktijkschool De Boog.
Het regionale steunpunt Autisme, onze ambulante dienstverlening en het project ‘De Meerwaarde’ zijn ook onderdeel van stichting CSO.
Bijzonderheden
Het professionele personeel binnen onze stichting zijn die mensen die iedere dag het verschil maken. Er is veel ruimte voor innovatie, scholing en eigen ontwikkeling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Durf jij de uitdaging aan?
 
Wil jij komend schooljaar als leerkracht LC op VSO de Zonnehoek aan de slag? Stuur dan uiterlijk 8 december 2022 een e-mail met jouw motivatie en een cv naar Karin Hol-Kruimink, directeur VSO (info@cso-dezonnehoek.nl). De gesprekken worden gepland op donderdagmiddag 15 december 2022. 
 
Wil je meer informatie over de school? Kijk dan op onze website www.cso-dezonnehoek.nl of op www.cso-apeldoorn.nl. Voor meer informatie over deze mooie uitdagende functie kun je contact opnemen met Karin Hol-Kruimink (directeur) of met Anja de Munnik (beleidsmedewerker) via telefoonnummer: 055-5342525.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.