Vacature Docent Duits 1e/2e graad in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 1e/2e graad 
Datum online
2022-11-22 22-11-2022
Sluitingsdatum
4-12-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
 
Ludger College, school voor mavo, havo, atheneum & gymnasium
 
In verband met ziektevervanging en het vertrek van een collega ontstaat binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’  op het Ludger College de volgende vacature:
 
 
Vacature:                                docent Duits 1e / 2e  graad, fte-ovang zie hieronder
 
Met ingang van:                     deels zo spoedig mogelijk en deels miv 1-2-2023
 
Locatie:                                   Vondelstraat 5, 7002 AN Doetinchem
 
 
Werken bij het Ludger College betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega’s van het Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw geformeerde scholen Houtkamp College (www.houtkampcollege.nl) en Panora Lyceum (www.panoralyceum.nl). Samen met het Rietveld Lyceum vormt het Ludger College dit jaar de bovenbouwcampus waarbij we twee scholen hebben op één locatie aan de Vondelstraat. Er zijn dit jaar geen onderbouwklassen meer op bovenbouwcampus.
 
 
Jouw taken binnen het Ludger College
Je geeft les in mavo 4 (nu twee clusters) en havo 4 (één cluster). Het geven van lessen gebeurt met behulp van moderne leermiddelen en veel ICT gebruik. We werken veel met de IPad.
Naast het verzorgen van goede lessen, is het begeleiden van leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van de docentfunctie bij ons op school. Tevens lever je toegevoegde waarde binnen de sectie en de school door mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen.
 
Je hebt een tweede of een eerstegraads bevoegdheid Duits of bent bezig met de opleiding hiervoor.
 
Ons aanbod aan jou
Het betreft deels een tijdelijke vacature wegens ziektevervanging en deels een reguliere tijdelijke vacature. De aanstellingsomvang zal in eerste instantie ca 0,25 fte bedragen. Deze lessen zullen worden gegeven aan Mavo 4 klassen. Met ingang van 1 februari 2023 zal de aanstellingsomvang uitgebreid worden met 0,12 fte in verband met uitbreiding met reguliere uren binnen de bovenbouw Havo. Met ingang van 1 mei 2023 zal de omvang teruggebracht worden naar ca 0,12 fte tot einde schooljaar 2022-2023. De functie wordt gewaardeerd conform de Cao VO. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 
Enthousiast en wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Burgers, afdelingscoördinator mavo; marieke.burgers@achterhoekvo.nl of Gerhard Oosten, locatieleider bovenbouwcampus; gerhard.oosten@achterhoekvo.nl. Allebei bereikbaar via tel. 0314-325248.

Jouw sollicitatie
Ben jij die veelzijdige en enthousiaste docent Duits dan nodigen wij je uit om te reageren. Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent cv t/m 4 december 2022 indienen via meesterbaan.nl.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
 


Algemeen
Het Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege maken deel uit van Achterhoek VO. Dit is een samenwerkingsstichting waarbinnen de scholen hun openbare dan wel levensbeschouwelijke identiteit behouden. De stichting beheert zeventien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek: Almende College, Baudartius College, Eligant Lyceum, Gerrit Komrij College, Houtkamp College, Kompaan College, Ludger College, MaxX, Metzo College, Panora Lyceum, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Pronova Praktijkonderwijs, Het Stedelijk en Ulenhofcollege. Samen bieden de scholen van Achterhoek VO een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.
Daarnaast maken de scholen deel uit van het samenwerkingsverband PLANA. Hierin zijn de schoolbesturen vertegenwoordigd in de regio Nijmegen, Arnhem, de Liemers en de Achterhoek. Vacatures worden vermeld op de website www.plana-vo.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
 
 
 
 

Eisen

Opleiding
2e graads of 1e graads

Over Samenwerking Doetinchem

Adres
Kruisbergseweg 4 , 7009BP Doetinchem Gelderland NL
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. W.G.J. Jansen
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan.
De drie scholen gaan op in twee nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum.
Het beste van Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege komt terug in de 2 nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum én er is plaats voor vernieuwing. Maar ook de drie scholen zullen zich de komende jaren nog volop blijven ontwikkelen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen?
Het Houtkamp College en Het Panora Lyceum hebben hun eerste en tweede jaars leerlingen ontvangen.
De leerlingen van het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege ronden hun schoolloopbaan af op hun huidige school.  

Kijk voor meer informatie op www.houtkampcollege.nl en www.panoralyceum.nl.


 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.