Vacature Docent Engels 1e Graads in Oosterhout

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 1e Graads 
Datum online
2022-11-21 21-11-2022
Sluitingsdatum
23-12-2022
Met ingang van
medio maart
Referentienummer
ENG112022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7778
Aantal uren
21
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een docent Engels, die vanaf medio maart 2023 ter zwangerschapsvervanging 21 lesuren (0,7778 fte) overneemt. De vervanging loopt door tot aan het einde van het schooljaar.
Het betreft een vacature op een zelfstandig gymnasium. Dat betekent dat iedereen dezelfde opleiding doet en dat we net altijd een stap verder gaan. We zijn een kleine school, bijna iedereen kent elkaar, je werkt in een ontspannen, leuke omgeving met mensen die dicht bij je staan.
 
Je bent in het bezit van of studeert voor het behalen van een eerstegraads bevoegdheid Engels. Het kost je nauwelijks moeite om klassen over te nemen in een schoolomgeving die nieuw voor je is. Met veel enthousiasme draag je je kennis over en help je de vaardigheden van de leerlingen te ontwikkelen.


De sectie Engels zoekt een flexibele, collegiale, veelzijdige docent Engels met C2-taalniveau, studerend voor of in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid.  De kandidaat die we zoeken heeft een brede interesse in de Engelssprekende wereld en veel kennis van (literatuur-)geschiedenis. Door het verwerken van actuele gebeurtenissen in de lessen en vernieuwende en activerende didactiek stimuleert de sectie onze leerlingen om productieve vaardigheden te gebruiken. De sectie zoekt iemand die creatief meedenkt en meewerkt. De persoon die we zoeken zal voornamelijk in de bovenbouw werken en naast het reguliere programma ook Cambridgeklassen voor het CAE of CPE voorbereiden. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
FUNCTIE-EISEN 
  • In het bezit van of studerend voor het behalen van een eerstegraads bevoegdheid Engels; 
  • C2-niveau Engels;
  • Dagen in overleg. 
 
FUNCTIEWENS: 
  • Ervaring op een gymnasium is een pré;
  • Ervaring met Cambridge-examens is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
  • Wij bieden jou een tijdelijke inspirerende werkomgeving, met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VO;
  • Een parttime dienstverband van 21 lesuren (0,7778 fte);
  • Lessen in bovenbouw;
  • Salarisschaal: afhankelijk van ervaring en eerdere dienstverband(en);
  • Een standaard reiskostenvergoeding per kilometer, conform CAO VO. 

Over Sint-Oelbertgymnasium

Naam school
Adres
Warandelaan 3 , 4904PA Oosterhout NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. B. van der Kraan
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Het Sint-Oelbertgymnasium is een middelgroot gymnasium dat uitdagend en grensverleggend is. Onze meerwaarde komt mede tot uitdrukking in een meer dan gemiddelde aandacht voor individuele capaciteiten, aanbod van bijzonder onderwijs, klasgebonden studiereizen en ruimte voor oriëntatie op maatschappij en universitaire vervolgopleidingen. Van leerlingen verwachten wij een meer dan gemiddelde werkhouding en een intrinsieke motivatie om intellectuele uitdagingen aan te gaan.

Op onze website is de schoolgids en verdere informatie over de school te vinden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Word je enthousiast van bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen we graag jouw CV en een inspirerende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze personeelsfunctionaris, Brigitte van der Kraan. Zijn wij enthousiast over je motivatie en cv, dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal kort na de sluitingsdatum plaatsvinden.

Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.