Vacature Docent Godsdienst in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Godsdienst 
Datum online
2022-11-21 21-11-2022
Sluitingsdatum
11-12-2022
Met ingang van
1-2-2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
20 lessen
Omschrijving
Wil jij leerlingen wegwijs maken in de bijbel en ze ook het een en ander leren over de
andere wereldgodsdiensten en religies? Wil jij identiteit binnen en buiten jouw lessen zichtbaar maken? Wil jij leerlingen inspireren en ook worden geïnspireerd?
Wij zijn op zoek naar een (startend) docent Godsdienst die mogelijk een aantal uur maatschappijleer kan geven. Enthousiast? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers! Neem alvast een kijkje op www.checkrijnmond.nl of www.vakcollegerijnmond.nl

Over ons
Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit collega’s die de lessen Maatschappijleer verzorgen en je bent onderdeel van het AVO-team. Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid door een coach en een collega uit de vakgroep. Zij maken je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in het tweede jaar, zodat je de ruimte krijgt om optimaal te ontwikkelen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Over jou
Onze voorkeur gaat uit naar een bevoegd docent Godsdienst of je bent in het bezit van een Pabo diploma en je hebt affiniteit met het vak. Je kunt je vinden in eigenschappen als flexibel, ondernemend, zelfstandig en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe ontwikkelingen niet naast je neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.

Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege, waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe (digitale) methodes, oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. Je hebt de ruimte om je te ontwikkelen als docent. Ben jij een enthousiaste 2e graads bevoegde docent Godsdienst (of in opleiding daarvoor) dan hebben wij een baan voor je. Je geeft les aan onderbouw (klas 1 en 2). Je brengt leerlingen in aanraking met de kern van je vak en weet ze te boeien voor alles wat met godsdienst te maken heeft. Tevens ben je vaardig in het gebruik van ICT.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke, ruime, uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer en goede begeleiding/coaching. Wij bieden ook volop ontplooiingsmogelijkheden, zodat je kunt groeien in je rol als docent op het voortgezet onderwijs.  Verder bieden wij je ook:
  • salaris conform cao vo in schaal LB/LC
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Mogelijkheden tot het behalen van een bevoegdheid tot docent vmbo onderbouw of een 2e graads bevoegdheid
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden, a.s.r. Vitality, Learnspace etc               
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.   


 

Over Vakcollege Rijnmond

Naam school
Adres
Louise de Colignylaan 2 , 2224VT Katwijk NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 670 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 11 december 2022 via meesterbaan.

Meer informatie?
Wil je alvast een rondleiding door de school of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, voordat je solliciteert? Neem dan contact op met:
Erik Hazenoot, Directeur Vakcollege Rijnmond
E-mail: e.hazenoot@vakcollegerijnmond.nl; Telefoonnummer: 06 53526243
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman personeelszaken. Mailen kan naar p.bosman@andreascollege.nl
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.

De selectie zal na 11 december plaatsvinden. Tevens zullen in die week de eerste gesprekken worden gevoerd.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.