Vacature Docent informatiekunde in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent informatiekunde 
Datum online
2022-11-21 21-11-2022
Sluitingsdatum
21-12-2022
Met ingang van
1-2-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.28
Aantal uren
7
Omschrijving
Wij zoeken vanaf 1 februari 2023  een enthousiaste docent informatica met een 2e graads-bevoegdheid voor 0,28 fte aan onderbouwklassen van HAVO en VWO.
  • Het urenaantal is bij benadering.   
  • Een lesuur is 0,04 fte.
  • Er is een begeleidingsprogramma voor nieuwe en beginnende docenten. 
  • Op het CLD geldt LC als norm: alle docenten worden gestimuleerd zich zodanig te ontwikkelen dat inschaling in LC na uiterlijk 5 jaar mogelijk is.

Eisen

Opleiding
2e graads

Over Christelijk Lyceum Delft

Adres
Molenhuispad 1 , 2614GE Delft Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Alberts
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
VISIE
Wij zijn een open christelijke school en werken vanuit vertrouwen in jongeren en dus in de toekomst. Wij bieden mavo, havo, technasium, atheneum en gymnasium aan. Ons onderwijs heeft een degelijke kant: klassikale lessen met vakleerkrachten en veel aandacht voor kennis en vaardigheden. Ons onderwijs heeft ook een innovatieve kant: vakoverstijgende projecten in de onderbouw, profielonderwijs in samenwerking met het bedrijfsleven in de bovenbouw en technasium voor zowel havo als vwo.

IDENTITEIT
Het CLD is een school die kansen biedt. Wij spreken elke leerling in de eerste plaats aan op zijn of haar niveau. Wij bieden ze tevens de mogelijkheid een stapje moeilijker te proberen. Daarom hebben we in de onderbouw zgn. dakpan-klassen. Dat zorgt voor uitdagingen en dat stimuleert de leerlingen. Wij plaatsen een mavo-leerling in een MH-klas: mavo met havo als kans en een havo-leerling in een HV-klas: havo met vwo als kans.

Het CLD schakelt de leerlingen in. Wij nemen onze leerlingen serieus. We luisteren naar ze in klankbordgroepen. Leerlingen worden ingeschakeld als mentoren voor eerstejaarsleerlingen en ze geven soms bijlessen. Op elke schoollocatie van het CLD zijn er culturele manifestaties waar zij muziek maken, toneelspelen, technisch bezig zijn, etc.

Het CLD is een christelijke school: We proberen onze identiteit te laten zien in de omgang met elkaar, bij dagopeningen, vieringen en de manier waarop we bepaalde leerstof aanbieden. Het vak godsdienst is verplicht. Er is altijd ruimte en respect voor andersdenkenden. 
Bijzonderheden
We zijn een christelijke school. Graag lezen we in uw brief hoe u kunt en wilt bijdragen aan de vormgeving van de levensbeschouwelijke identiteit.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie (motivatie en CV) kunt u richten aan mevr. Josje Schokkenbroek, adjunct-directeur mavo/havo/vwo Christelijk Lyceum Delft, en sturen naar: personeelsadministratie@scodelft.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.