Vacature Docent Duits 2e graads Heemskerkstraat in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 2e graads Heemskerkstraat 
Datum online
2022-11-21 21-11-2022
Sluitingsdatum
21-1-2023
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
FTE
max. 0,5 fte
Aantal uren
max. 0,5 fte
Omschrijving
Voor de locatie Heemskerkstraat zoeken wij zo spoedig mogelijk een docent Duits, tweedegraads bevoegdheid, voor max. 0,5 fte. Het gaat om vervangingsuren.

De sectie bestaat uit enthousiaste docenten, die in een goede onderlinge samenwerking de lessen Duits op onze school verzorgen. De sectie kent een warm werkklimaat met veel mogelijkheden voor scholing. Je zult samenwerken met ervaren collega’s die met veel plezier voor de klas staan. De vacature is daarom zowel interessant voor ervaren als voor startende docenten.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Over CSG De Goudse Waarden

Naam school
Adres
Kanaalstraat 31 , 2801SH Gouda Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Smit
Omschrijving
“De Goudse Waarden” is een christelijke scholengemeenschap voor Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. De scholengemeenschap is gevestigd in Gouda en bestaat uit drie 'scholen': Het Praktijkonderwijs, Het Lyceum en De Gouwe (VMBO). De scholen begeleiden jonge mensen om volwaardig deel uit te maken van de samenleving en richten zich op zowel kwalificatie, socialisatie als persoonlijke vorming. Ons motto: Beleef de tijd van je leven op De Goudse Waarden!
De school telt ca. 1800 leerlingen en biedt haar onderwijs aan op drie locaties in Gouda. De medewerkers werken er met plezier. De leerlingen geven de school goede scores. De leeropbrengsten van de scholen zijn op orde.
Word jij onze nieuwe collega?
 
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten we dat zij vanuit een persoonlijke overtuiging een bijdrage willen leveren aan het Christelijk karakter van de scholengemeenschap.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.