Vacature Leraar Handhaving, Toezicht en Veiligheid in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Handhaving, Toezicht en Veiligheid 
Datum online
2022-11-17 17-11-2022
Sluitingsdatum
30-11-2022
Met ingang van
Zo snel mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
32-40
Omschrijving
LERAAR HANDHAVING/POLITIE
We zijn opzoek naar een coachende leraar die de studenten kan begeleiden naar hun toekomst. De toekomst vraagt om experts met kennis en een scala aan vaardigheden, die ervoor zorgen dat de student wendbaar en weerbaar zijn. Als leraar weet jij je lessen af te stemmen op de leerwensen en het niveau van de student. Onderwerpen als BOA, bestuurlijk handhaven, surveillanceplan, het opmaken van een proces-verbaal en Dienstverlening & Calamiteiten zijn onderwerpen die in jouw lessen worden behandeld. 

Je weet als leraar Handhaving/Politie in jouw lessen de koppeling te maken tussen de praktijk en de theorie. Je geeft op een aansprekende en effectieve wijze les. Daarnaast houdt je je bezig met het samenstellen van les-en leermethoden. Ook lever je een bijdrage het proces rondom toetsontwikkeling, toetsing en examinering. 
Spreekt jou dit aan en wil jij graag aan de slag om de studenten te motiveren en te begeleiden naar een goed resultaat? Dan zoeken wij jou! 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
WAT HEB JE NODIG?
 • Een afgeronde, relevante HBO-opleiding, liefst al aangevuld met een pedagogisch didactisch diploma 
 • Zin om mee te bouwen aan de toekomst van onze mbo-studenten
 • De kennis, het geduld en de juiste woorden waardoor studenten je niet alleen zien als een docent, maar ook als een mentor 
 • Je vindt het vak prachtig, maar je vindt het doorgeven van je kennis nóg mooier
JIJ?
Jouw kennis en ervaring in de handhaving/politie is gedegen. Bij voorkeur heb je praktijkervaring in een handhavingsorganisatie of bij de politie. Je weet ze op de juiste manier te benaderen en enthousiasmeren. Differentiëren staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere student studeert op zijn eigen manier en tempo. Jij weet daar op aan te sluiten. Soms met humor als dat nodig is. Soms met overtuigingskracht, als ze even wat minder zin hebben. Maar altijd met hetzelfde doel: de student klaarstomen voor de toekomst. Je wordt onderdeel van team Blauw (Beveiliger en HTV). Het zoeken naar verbinding en samenwerking is hierbij essentieel.  

Heb jij nog geen bevoegdheid als leraar en ben je bereid om naast deze functie, op kosten van het Koning Willem I College (in tijd en geld), een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift te behalen, dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. 
WIJ?
Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren. We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit. Ons college is het duurzaamste MBO van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap. Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
WAT GA JE KRIJGEN?
 • €3.385,- tot €4.615,- bruto per maand (op fulltime basis, schaal LB, cao MBO)
 • De mogelijkheid om je pedagogisch en didactisch te ontwikkelen
 •  Collega’s die voor onze studenten door het vuur gaan
 • Een informele en laagdrempelige sfeer met veel aandacht voor de werk- en leeromgeving
WAT WIJ BIEDEN
 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en een interessante vakantieregeling  
 • Gunstige verlofvormen, zoals bijvoorbeeld ouderschapsverlof
 • Meerdere mogelijkheden voor zij-instromers, we denken met je mee 
 • De kans om jouw studenten iets mee te geven voor de rest van hun leven
ONZE AFDELING
Voor de onderwijsafdeling Opvoeden, Onderwijs, Sport en Veiligheid (OOSV) team Veiligheid zijn wij opzoek naar een nieuwe collega.  
Het team Veiligheid is opzoek naar een college die samen met ons ongeveer 450 studenten gaat opleiding naar een baan in het veiligheidsdomein. Wij leiden studenten op voor een toekomst bij defensie, handhaving, politie en de particuliere beveiliging.
De leraren bij het team Veiligheid spreken de taal van de studenten en spelen hier gemakkelijk op in. Dit doen wij met een team van in totaal ongeveer 40 collega’s. 

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Joyce van der Burgt - Hartogs
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.


 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
INTE­RESSE?
Wacht, even een korte blik vooruit:
 1. Je maakt kennis met onze onderwijsmanager Ferry van de Wal, plus een collega. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 8 december 2022 tussen 9:00 - 12:30 uur;
 2. Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek en/of loopt een halve dag mee en maakt kennis met de rest van het team;
 3. Er vindt een arbeidsvoorwaardengesprek plaats met onze HR Adviseur;
 4. Als alles met elkaar is afgestemd dan mag je, na ontvangt van de VOG, starten.
Solliciteren kan tot 30 november.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Ferry van de Wal: 06-14966645
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.