Vacature Een docent Beeldende Vorming (K&C Beeldend) in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Een docent Beeldende Vorming (K&C Beeldend)  
Datum online
2022-11-17 17-11-2022
Sluitingsdatum
1-12-2022
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6-0.8
Aantal uren
14-19
Omschrijving
De sc Delfland is een jonge dynamische school voor VMBO in het hart van Delft, die onderwijs verzorgt voor ongeveer 550 leerlingen. De school biedt de profielen E&O, PIE, HBR en Z&W aan. Er is volop ontwikkeling om het onderwijs ‘toekomstbestendig’ te maken.
Daarnaast is er een goed georganiseerde begeleidingsstructuur voor (startende) docenten en zijn er goede ontwikkelmogelijkheden.

Onze school is een samenwerking tussen het openbaar en het christelijk beroepsonderwijs in Delft. Aanstelling zal plaatsvinden bij één van de moederstichtingen: de scholengroep Spinoza of de Stichting Christelijk Onderwijs Delft (SCOD). Uitgangspunt is dat bij een werktijdfactor van 1,0 fte 23 wekelijkse lessen worden gegeven.

Per direct is er ruimte voor :
 
Een docent Beeldende Vorming (K&C Beeldend)                                       0,6 - 0,8 fte


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Het vak Beeldende Vorming richt zich op de creatieve ontwikkeling van leerlingen. Als docent Beeldende Vorming verzorg je de lessen tekenen en schilderen. Je neemt de leerlingen mee in de verschillende aspecten binnen de teken- en schilderkunst en leert ze werken met verschillende materialen. Naast jouw kennis en ervaring heb je een duidelijke visie hoe je de lessen Beeldende Vorming interessant en uitdagend kunt maken voor onze leerlingen. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft hier een docentenfunctie in de functiecategorie LB/LC. Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste benoeming bij gebleken functioneren

Over sc Delfland

Naam school
Adres
Van Bleyswijckstraat 72 , 2613RT Delft Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. C.Poelman
Niveau
vmbo
Omschrijving

De sc Delfland
Binnen scholencombinatie Delfland verzorgen het Christelijk Lyceum Delft (CLD) en het Grotius College (GC) samen vmbo-opleidingen in de gemengde, kader- en basisberoepsgerichte leerweg. De scholen vinden elkaar in het standpunt een school te willen zijn waar iedereen met een passend advies welkom is. Ouders en leerlingen kiezen voor onderwijs waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Uitgangspunten zijn: respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen voor anderen en aandacht hebben voor elkaar.

Binnen de visie van Scholencombinatie Delfland staan verder nóg een aantal zaken centraal:
  • voorbereiding op het MBO
  • hoogwaardige technologie
  • ondernemerschap
  • zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • fantastische schooltijd

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties kunnen, bij voorkeur per mail, worden gericht aan dhr. I. (Iwan) Jonkman, directeur beroepsgerichte leerwegen en gestuurd worden naar personeelsadministratie@scodelft.nl

Voor informatie over de inhoud van de functie kan er contact opgenomen worden met mw. A. Kuster, unitleider onderbouw via a.kuster@sc-delfland.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.