Vacature Onderwijsassistent of leraarondersteuner voor midden- en/of bovenbouw in Cap...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent of leraarondersteuner voor midden- en/of bovenbouw 
Datum online
2022-11-17 17-11-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste onderwijsassistent of leraarondersteuner en lijkt het je leuk om te werken in de midden- en/of bovenbouw? Lees dan verder!
 
Wat ga je doen?
Als onderwijsassistent zal je worden ingezet om de leerkracht te ondersteunen bij zijn/haar taken. Dat kan zijn de begeleiding van individuele leerlingen of met kleine groepen aan de slag in de midden-bovenbouw. Je assisteert bij het samenwerken van leerlingen, het groepswerk en het klassenmanagement.

Wie ben je?
Je bent zelfstandig en iemand die eigen verantwoordelijkheid neemt. Je kunt goed samenwerken en je bent enthousiast en inspirerend. Met jouw kwaliteiten ben je in staat de leerlingen ruimte en autonomie te bieden. Daarnaast sta je open voor onderwijsvernieuwing en ondersteun je bij het leerproces van de kinderen.
Ben jij een doorzetter, beschik je over een gezonde dosis lef en herken je jezelf in hetgeen wij vragen? Aarzel dan niet en solliciteer!

Wat heb je?
 • Een onderwijsassistent diploma
 • Affiniteit met leerlingen met diverse achtergronden
 • 24 uur of meer per week beschikbaar om bij ons te werken.
 • Bij voorkeur de mogelijkheid om per direct bij ons aan de slag te gaan.
 • Affiniteit met ICT
 • Bereidheid tot verdere professionalisering van jouw sectiegebied en Blick in z’n geheel en je wilt werken aan schoolontwikkeling vanuit je eigen vakgebied(en).
 • Interesse in werken op een school die gekenmerkt wordt door doelgericht werken, openheid voor verschillende perspectieven en het geven van opstekers over hoe je het hebt gedaan.
 
Wat krijg je?
 • Een professioneel en sociaal team
 • Voldoende uitdaging
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Je werkt in ieder geval tot de zomer van 2024 op de Klim-Op. Daarna wordt met jou gekeken of je verder kan op de Klim-Op of eventueel door kan stromen naar één van de andere BLICK-scholen.
 • Cao PO oop schaal 4, 5 of 6, afhankelijk van jouw ervaring en opleiding
 • vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33% en vanuit OCW een bonussalaris vanuit de arbeidsmarkttoelage
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte nascholing via E-Wise
 • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling.

Meer informatie en sollicitatie
Is hetgeen wat hierboven geschreven is een feest van herkenning voor je? Past dit bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dennis Marcussen, directeur, d.marcussen@obs-klim-op.nl. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Elly van der Vlis, HR PA medewerker, via e.vandervlis@blickoponderwijs.nl.

Over OBS Klim-Op

Naam school
Adres
Lijstersingel , 2902JD Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Elly van der Vlis
Omschrijving
Binnen OBS Klim-Op staat het programma De Vreedzame School centraal. Bij dit programma gaat het erom dat kinderen sociale competenties leren, maar vooral ook een positief sociaal en moreel klimaat in school creëren waarbij een opvoedende en gedrag regulerende werking aan bod komt. Het beschouwt de klas en de school als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen zijn zelfbewust en voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Obs Klim Op is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt obs Klim Op een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar. 

DOELGERICHT LEREN EN DOEN!

Obs Klim-Op is een school waaruit kinderen in alle veiligheid leren, spelen en ontdekken. Onder leiding van een sterk team leerkrachten en vrijwilligers weten onze kinderen waar ze aan toe zijn. Binnen onze school hebben we een duidelijke structuur en regels die consequent worden toegepast. We doen wat we zeggen en komen na wat we beloven. Alleen zo kunnen wij vanuit vertrouwen kinderen doelgericht tot leren brengen. Wij kijken niet alleen naar het resultaat, maar ook naar hoe je iets doet. Doe je het goed dan geven we een opsteker. Maar ook fouten maken mag. We leren kinderen ervaren dat er verschillende manieren zijn om ergens over te denken. Door te luisteren naar de ander, leer je niet alleen iets nieuws maar ook dat anders ok is – bij ons op school ben je vrij om jezelf te zijn. Zo vind je jouw eigen plek en ontdek je waar je goed in bent!

Meer informatie: www.obs-klim-op.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.