Vacature Docent wiskunde bij Lentiz | VMBO Maasland in Maasland

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde bij Lentiz | VMBO Maasland 
Datum online
2022-12-22 22-12-2022
Sluitingsdatum
28-2-2023
Met ingang van
zsm
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6 - 1.0
Aantal uren
24 - 40
Omschrijving
Voorbeeld van een werkdag:
Je komt op jouw werkdag aan op onze prachtige locatie gelegen aan de rand van Maasland, omringd door weilanden. Je start ruim op tijd jouw les op door het Maasland lesmodel klaar te zetten in de klas. Leerlingen komen de klas in en nemen plaats. Je bespreekt vervolgens het Maasland lesmodel, waarin de leerdoelen van die les centraal staan. Het lesmodel geeft onze leerlingen structuur en zorgt ervoor dat alle leerlingen eigenaar worden van de les. Wat wordt er geleerd en op welke manier krijgen de leerlingen dat voor elkaar? Welke leerstrategieën kunnen de leerlingen inzetten om hun doelen te behalen? Om te weten waar de leerlingen staan in het leerproces, wordt er regelmatig formatief getoetst. Je geeft als docent gerichte feedback, zodat de leerlingen weten welke volgende stap zij kunnen maken. Aan het einde van de les bespreek je hoe de les is verlopen en check je of de leerdoelen zijn behaald. Dat geeft jou als docent informatie waarmee jij de volgende les voor die klas kunt voorbereiden.
Aan het einde van de dag ben je trots op wat jouw leerlingen die dag hebben bereikt en de manier waarop ze dat hebben aangepakt. Je hebt de leerlingen zien groeien door de impact van jou als docent op hun leerproces.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wie ben jij?
  • Je voelt je thuis in een school waar presteren in de vakken net zo belangrijk is als de ontwikkelingsfase waar de leerling doorheen gaat.
  • Je bent in het bezit van, of studerend voor een 2e graad onderwijsbevoegdheid voor het vak wiskunde.
  • Je bent onderwijskundig sterk en pedagogisch flexibel en daarnaast in staat om te reflecteren.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Pluspunten:
  • Onze leerlingen die je begeleidt in hun leerproces.
  • Prachtig gelegen schoollocatie met ruimte voor groei.
  • Leren van elkaar in de professionele leergemeenschappen.
Wat krijg je van ons?
  • Afhankelijk van je kennis en ervaring, ligt jouw salaris tussen de € 2.961 - en €  4.429,- (bruto salaris bij een full time aanstelling, schaal LB).
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO MBO.
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Over Lentiz VMBO Maasland

Naam school
Adres
Commandeurskade 22 , 3155AD Maasland NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Metselaar
Omschrijving
Lentiz onderwijsgroep bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en zes scholen voor mbo-onderwijs in de groene sector. Deze veertien unieke scholen bevinden zich in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en economische regio’s Greenport West-Holland, Mainport, Freshport, het vitale platteland van Midden-Delfland en Goeree-Overflakkee en zijn verspreid over zeven gemeenten. Ruim 7500 leerlingen en studenten volgen onderwijs op een van de scholen in zowel voltijd als deeltijdopleidingen en in de vorm van contractactiviteiten. In het onderwijs worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kennis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen.
 
Lentiz | VMBO Maasland is een vmbo-school voor groen onderwijs. De school heeft als doel het beste uit haar leerlingen te halen. Kernwaarden hierbij zijn: kansrijk, integer, daadkrachtig en verbindend. Presteren in de vakken is voor ons net zo belangrijk als de ontwikkelingsfase waar de leerling doorheen gaat. Binnen onze school staat de leerling centraal en hij/zij krijgt van ons de mogelijkheid zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. Wij verwachten van onze medewerkers dan ook dat zij kunnen inspelen op de behoeften en mogelijkheden van de leerlingen en dat zij continu werken aan hun pedagogische sensitiviteit.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageer op deze functie
 
Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar sollicitatie-MLV@lentiz.nl Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de teamleider, Anne van Aam via avdam02@lentiz.nl.  Voor informatie over arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Rose Notenboom, HRM adviseur, rnotenboom02@lentiz.nl 
 
De sluitingsdatum voor deze vacature is 28 februari 2023.
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.