Vacature Docent Nask in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nask 
Datum online
2022-11-16 16-11-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Met ingang van
Per z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0 fte
Omschrijving
Het Metzo College is een vmbo-school waar de leerwegen basis, kader en theoretisch worden
aangeboden. Wij geloven in de kracht en het zelfstandig vermogen van onze leerlingen en medewerkers en werken vanuit de volgende waarden: optimisme (ik kan), autonomie (ik kies), vertrouwen (ik & jij) en ontwikkelingsgericht handelen (ik ben).
 
Het Metzo College is in verband met ziektevervanging per direct op zoek naar een
 
Docent Nask (0,8-1,0 fte)
 
Vind je het leuk om de leerlingen iets bij te brengen over schakelschema’s? Heb jij ideeën hoe je een les over krachten in de praktijk terug kan laten komen? Hoe bereken je de dichtheid van een materiaal? Als docent Nask weet jij wel raad met deze vragen.
Is het VMBO jou op het lijf geschreven en zie jij het als een uitdaging om jouw kennis over te dragen aan onze leerlingen? Dan zoeken wij jou!
 
Wat ga je doen?
Je hebt passie voor het vak natuur- en/of scheikunde en je hebt een hart voor vmbo-leerlingen. Je geeft zowel in de onderbouw als in de bovenbouw les aan onze leerlingen (basis, kader, mavo). Als docent is het jouw taak om leuke en interessante lessen te geven. Je komt te werken in een kleine vakgroep. Samen met één collega zet jij je in voor het vak Nask.
 
Om meer ruimte te bieden aan de persoonlijke belangstelling van de leerling biedt het Metzo verschillende keuze- en vaardigheidsmodules aan. Deze modules volgt een leerling 8 weken en daarna kiest hij of zij een nieuwe module. Naast de lessen Nask word je ook ingezet op één van deze modules, bijvoorbeeld de module Technologie voor iedereen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wie ben jij?
Je bent een bevlogen en (bijna) bevoegde tweedegraads docent Nask met uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden. Ervaring met het lesgeven aan vmbo-leerlingen is een pré. Een veilige leeromgeving is voor jou vanzelfsprekend en je bent in staat om leerlingen proactief te begeleiden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Wij bieden een aanstelling op basis van ziektevervanging tot en met uiterlijk 31 juli 2023. De functie docent Natuurkunde wordt ingeschaald in schaal LB op basis van jouw kennis en ervaring, conform cao vo. Daarnaast kent de CAO VO een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  • 8% vakantiegeld
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • Fietsplan en sportregeling
  • Uitruilregeling m.b.t reiskosten
  • Persoonlijk scholingsbudget
  • Collectieve inkomensverzekering bij arbeidsongeschiktheid
 
 

Over Metzo College

Naam school
Adres
Maria Montessoristraat 5 , 7008AC Doetinchem Gelderland NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Michelle te Dorsthorst
Niveau
vmbo, mavo
Omschrijving
Ontdek jouw kracht! Dat is waar het Metzo College met de leerlingen aan werkt en dat doen zij veelal zelfstandig en als het kan buiten de school. Leren, dat moet je passen. Op het Metzo College leer je uit boeken en door zelf te bedenken, te proberen en te doen, want: doen is leren en leren is doen!
Op het Metzo College kun je uit drie leerwegen kiezen: vmbo Basisberoepsgerichte Leerweg (BL), vmbo Kaderberoepsgerichte Leerweg (KL) en vmbo Theoretische Leerweg (mavo). In de bovenbouw van BL en KL heb je een keuze gemaakt uit een van de zes profielen, waar de leerlingen examen in gaan doen.
* Bouwen, Wonen & Interieur
* Dienstverlening & Producten
* Produceren, Installeren & Energie
* Economie & Ondernemen
* Horeca, Bakkerij & Recreatie
* Zorg & Welzijn
Tijdens stages en meeloopdagen, buitenschoolse activiteiten, excursies en projecten ervaren leerlingen, wat hen raakt en welke kant zij op willen. Ze worden hierin intensief begeleid door de mentor en andere docenten. We noemen dit loopbaan oriëntatie (LOB).
Wij geloven in het zelfstandig handelen van de leerling. Wij stimuleren onze leerlingen hun kracht te ontdekken en ontwikkelen door ervaringen op te doen en keuzes te maken. We moedigen hen aan van hun kracht hun toekomst te maken. We helpen de leerling uit te groeien tot een zelfverzekerd en zelfstandig persoon, die na de opleiding klaar is om verder te gaan met een loopbaan of vervolgopleiding.
De filosofie van het Metzo College geldt voor de gehele school, voor leerling, medewerker en student en is herkenbaar in de volgende kernwoorden:
* Autonomie = ik kies 
* Ontwikkelingsgericht = ik ben
* Optimisme = ik kan
* Vertrouwen= ik & jij
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Thomas de Jonge, thomas.dejonge@achterhoekvo.nl. Hij kan jou meer vertellen over de functie. Wil je meer weten over het Metzo College? Bekijk dan onze website: www.metzocollege.nl
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatie insturen via Meesterbaan. De vacature sluit wanneer we voldoende kwalitatieve reacties hebben ontvangen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.