Vacature Leraar Sport in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Sport 
Datum online
2022-11-16 16-11-2022
Sluitingsdatum
30-11-2022
Met ingang van
Zo snel mogelijk
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
In de functie van leraar sport geef je verschillende (sport) lessen bij de opleiding Academie Orde en Veiligheid. Je vervult je een coachende rol en je geeft onze studenten op een aansprekende en effectieve wijze les, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau. Je maakt gebruik van de Crossfit Box, DOJO en een praktijkstraat (binnen en buiten), zodat je de theorie en praktijk samen brengt in casussen om zo realistisch mogelijk te trainen.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het samenstellen van (digitaal) leer- en oefenmateriaal en van (digitale) les- en leermethoden. Daarnaast lever je een bijdrage aan de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten. In samenwerking met collega’s draag je zorg voor het samenstellen van (digitale) onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied. 

Jij?
Je bent iemand die werk ziet liggen, neemt initiatief en kan snel schakelen. Je bent goed in het organiseren van activiteiten. Je bent resultaat- en toekomstgericht en gericht op vernieuwingen binnen het onderwijs en de sport. Je draagt graag bij aan de continue ontwikkeling van een professionele, innovatieve en creatieve leeromgeving en je bent flexibel qua instelling en werktijden. 

Heb jij nog geen bevoegdheid als leraar en ben je bereid om naast deze functie, op kosten van het Koning Willem I College (in tijd en geld), een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift te behalen, dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. 

Wij?
Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren. We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit. Ons college is het duurzaamste MBO van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap. Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

Onze afdeling
Het team Veiligheid is op zoek naar een collega die samen met ons ongeveer 500 studenten gaat opleiden naar een baan in het veiligheidsdomein. Wij leiden studenten op voor een toekomst bij defensie, handhaving, politie en de particuliere beveiliging. De afdeling is volop in ontwikkeling  en zicht zich op diverse thema's om studenten zo veel als mogelijk te laten zien uit de werkelijke praktijk. Dat doen we door een veilige en inspirerende leeromgeving te creëren en door ze, in samenwerking met het bedrijfsleven, uitdagend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden.
De  medewerkers bij het team Veiligheid spreken de taal van de studenten en spelen hier gemakkelijk op in. Dit doen wij met een team van in totaal ongeveer 40 collega’s.  

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat heb je nodig?
 • Je beschikt over een HBO diploma dat aansluit bij het vakgebied sport en beweging, bij voorkeur aangevuld met een pedagogisch didactisch getuigschrift of relevant diploma van de lerarenopleiding;
 • Oog voor de behoefte van de individuele student 
 • Affiniteit met mentale weerbaarheid of interesse om jezelf hierin te scholen;
 • Affiniteit met fitness/ Crossfit en Voeding;
 • Affiniteit met zelfverdediging en lesgeven in zelfverdediging;
 • Je vindt het leuk om activiteiten te organiseren;
 • Goede communicatieve vaardigheden, een enthousiaste werkhouding en het vermogen om te schakelen tussen diverse werkzaamheden; 
 • Aantoonbare kennis van of affiniteit met het verzorgen van lessen aan (MBO) studenten en de bereidheid om jezelf te blijven ontwikkelen op gebied van sport;

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat ga je krijgen?
 • €3.086,- tot €4.615,- bruto per maand (op fulltime basis, schaal LB, cao MBO)
 • Een ervaren team waarmee je samen aan de toekomst van het MBO onderwijs gaat bouwen;
 • Een informele en laagdrempelige sfeer met veel aandacht voor de werk- en leeromgeving; 
 • Een palet aan werkzaamheden; geen dag is hetzelfde! 
Wat wij bieden
 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvooraarden zoals een telefoon en laptop in bruikleen, je ontvangt jaarlijks een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenopbouw via pensioenfonds ABP en korting op de arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Een aantrekkelijke vakantieregeling
 • De kans om jouw studenten iets mee te geven voor de rest van hun leven
 • Een betrokken werkgever waarbij het succes van de student hoog in het vaandel staat

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sandra van Linder
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.


 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Wacht, even een korte blik vooruit:
 1. Het eerste gesprek zal plaatsvinden met Onderwijsmanager Ferry van de Wal en een collega's van de afdeling. Het eerste gesprek zal plaatsvinden op woensdag 7 december 2022 tussen 12:00 - 17:00 uur;
 2. Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek en/of loopt een halve dag mee en maakt kennis met de rest van het team;
 3. Er vindt een arbeidsvoorwaardengesprek plaats met onze HR Adviseur;
 4. Als alles met elkaar is afgestemd dan mag je, na ontvangt van de VOG, starten.
Solliciteren kan tot 30 november.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Ferry van de Wal: 06-14966645
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.