Vacature Docent Geschiedenis - Alkmaar in Alkmaar

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Geschiedenis - Alkmaar 
Datum online
2022-11-16 16-11-2022
Sluitingsdatum
16-11-2023
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
0
Omschrijving
Voor onze vestiging Luzac Alkmaar zoeken wij een tweedegraads docent Geschiedenis voor 6 tot 8 uur per week. Je gaat lesgeven aan de onderbouw.

Als Docent Geschiedenis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het lesprogramma; het lesprogramma is afgestemd op de leerdoelen van de leerlingen. Je begeleidt de leerlingen tijdens het onderwijsproces. Met de leerlingbegeleiders heb je afstemming omtrent de benodigde steunlessen en de begeleiding. Ook beoordeel je de leerlingen aan de hand van het vastgestelde toetsbeleid.

Bij Luzac kun jij je volledig focussen op jouw passie: het lesgeven in jouw vakgebied. Dit is mogelijk door de kleine klassen van gemiddeld 12 leerlingen, waardoor je iedere leerling de benodigde aandacht kunt geven. Op de vestiging houden we van korte lijnen met de Staf-collega's en (Con)Rector: je kunt altijd binnenlopen. Daarnaast is er een grote landelijke vaksectie waar kennis en lesmateriaal zorgvuldig gedeeld wordt en waar jij met jouw vakgenoten kunt 'sparren'. Jouw kennis en expertise wordt uiteraard gewaardeerd en je kunt dit ook inzetten op het gebied van bv. onderwijsontwikkeling.

Ons aanbod
Ga jij bij ons aan de slag dan kun je het volgende verwachten:
 • Salarisinschaling in het Luzac loongebouw, hierbij wordt gekeken naar opleidingsachtergrond en werkervaring;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van het schooljaar;
 • Reiskostenregeling;
  • Auto: € 0,19 cent per km, vermindert met 10 km enkele reis
  • OV: werkelijke kosten o.b.v. 2e klas

 • Korting op een collectieve zorgverzekering;
 • Een goede pensioensregeling bij BeFrank;
 • Gratis trainingen en opleidingen uit ons eigen aanbod.

Functie-eisen
De Docent Geschiedenis die wij zoeken beschikt over:
 • Een tweedegraads lesbevoegdheid;
 • Ervaring binnen het desbetreffende vakgebied, is op de hoogte van relevante ontwikkelingen hierin (zowel vakinhoudelijk, didactisch als pedagogisch) en past eventuele nieuwe inzichten toe in de praktijk;
 • Een flexibele houding en weet in te springen op ad hoc situaties;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Vaardigheden om de leerlingen te motiveren en stimuleren.

Over Luzac

Luzac is de uitvinder van kleinschalig en intensief voortgezet onderwijs. Werken bij Luzac is uitdagend, bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarbij willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de 15 vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor. Op het hoofdkantoor is expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en natuurlijk het onderwijs.

VOG
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker - mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie - van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Docent Geschiedenis bij Luzac? Klik dan op de knop solliciteren en laat je gegevens achter (cv is verplicht en motivatie is optioneel). Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marco Huiberts - Conrector Onderwijs via 06 39 328 045 of mhuiberts@luzac.nl.

#LI-MD1

Over Luzac Alkmaar

Naam school
Adres
Wilhelminalaan 1 , 1815JC Alkmaar Noord-Holland NL
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Met 18 vestigingen is Luzac de grootste particuliere middelbare school van Nederland. Wij bieden al 30 jaar toonaangevend onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau. Met ons excellente maatwerk zorgen we dat iedere leerling het maximale uit zichzelf haalt. Welkom bij Luzac!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.