Vacature Docent Engels in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2022-11-15 15-11-2022
Sluitingsdatum
15-12-2022
Met ingang van
Zo snel mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 1,0 fte
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een Docent Engels die ons team komt versterken. Ben jij enthousiast over het lesgeven op de havo/vwo en ben jij al bekend met de Oxford methodes in de onderbouw (Insight en Solutions)? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een sectie waarin je de vrijheid krijgt om je eigen lessen te ontwikkelen en waarin jouw idee├źn belangrijk zijn voor de ontwikkeling van onze lesprogramma's. Klinkt dat interessant? Dan horen we graag van je.

Op het Laurens Lyceum werken we stap voor stap de achterstanden, die zijn opgelopen door Corona, weg. Denk daarbij aan extra lessen en kleinere klassen en hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Geef in je motivatiebrief aan hoeveel fte je maximaal beschikbaar bent.

De vacature betreft vaste uren en uren op basis van vervanging.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of 1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO

Over Laurens Lyceum

Naam school
Adres
Voorhout 100 , 3055ES Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. F. Bastiaansen
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Laurens Lyceum

Het Laurens Lyceum is een havo en vwo-school in Hillegersberg te Rotterdam. We werken op onze school met een flexrooster: de leerling volgt 3 vaklessen van 80-minuten per dag volgens het rooster en plant daarnaast studiewerkuren in voor vakgerelateerde vragen, huiswerk en samenwerkingsopdrachten.

Werken op het Laurens Lyceum betekent werken op een kleinschalige en onafhankelijke school binnen een betrokken en innovatief team. Leerlingen voelen zich veilig en durven zichzelf te zijn. Wij stimuleren hen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen binnen de vrijheid die ons flexrooster biedt. 

Met ons flexmodel als basis geven we vorm en inhoud aan blijvende onderwijsinnovatie. De katholieke denominatie komt tot uiting in de accenten die we leggen op samen leven en samen leren. Ongeacht afkomst, geloof en sociaaleconomische achtergrond dragen we samen bij aan onze directe leefomgeving en de maatschappij waar we deel van uitmaken.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Motivatiebrief + CV
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.