Vacature Telefoniste/Receptioniste in Woerden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Telefoniste/Receptioniste 
Datum online
2022-11-15 15-11-2022
Sluitingsdatum
15-12-2022
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,4
Omschrijving
Wij zoeken een telefoniste/receptioniste (17 uur per week)

Kom jij werken op het Kalsbeek College?

Voor onze receptie zoeken we een betrokken telefoniste/receptioniste die met het hart op de juiste plaats, de stem is voor onze school bij het aannemen van de telefoon en het gezicht is voor de school bij de ontvangst van bezoek.

Je taken:
Je werkt op de locatie Bredius, waar een basispakket aan werkzaamheden voor je klaarligt. Als telefoniste/receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor de school en een schakel in het snel en adequaat doorverbinden van telefoongesprekken. Je werkt nauw samen met de conciërges en collega’s klantenservice. Bij de receptie heb je een vaste werkplek in het centrum van de school.

De 2 werkdagen zijn maandag en dinsdag.

Wat jij meeneemt:
Je bent een communicatief vaardige stressbestendige collega, met een ruim inlevingsvermogen om goed aan te kunnen sluiten en af te kunnen stemmen bij de beller en bezoeker.

Verder:
  • Heb je een MBO denk- en werkniveau;
  • Ben je flexibel inzetbaar;
  • Kan je zelfstandig en in teamverband werken;
  • Heb je kennis van Office en Magister.

Wij bieden:
Het gaat om een leuke en afwisselende parttimebaan, die onder schaal 3 (CAO VO) valt.

Enthousiast geworden?
Stuur dan z.s.m. een e-mail met je motivatie en CV naar sollicitatie@kalsbeek.nl. Heb je vragen over de functie? Bel Paul Verkade, locatiedirecteur: 0348 – 413 120.

Over het Kalsbeek College
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap die leerlingen inspirerend en kwalitatief onderwijs biedt aan zo’n 2.600 leerlingen; van vmbo-basis tot en met gymnasium. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal; dat geldt voor leerlingen én medewerkers. Professionalisering gaat niet alleen over de pedagogische en didactische vaardigheden van docenten. Ook de omgangscultuur en interactie (het gedrag) tussen school, ouders en leerlingen spelen een grote rol. De komende jaren is er op het Kalsbeek College veel aandacht voor een professionele cultuur. Die krijgt verder vorm door aandacht en groei in leiding geven, samenwerken, veranderen, leren en communiceren.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Over Kalsbeek College

Naam school
Adres
Jozef Israelslaan 56 , 3440AC Woerden Utrecht NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Roelofs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Werken op een middelbare school is leuk, uitdagend en elke dag anders. Het Kalsbeek College is een prachtige school om voor te werken. Je krijgt hier 300 enthousiaste collega’s én een persoonlijke coach die je in het eerste jaar begeleidt. Je blijft je daarna ontwikkelen via trainingen en begeleidingstrajecten.

Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap die leerlingen inspirerend en kwalitatief onderwijs biedt aan ruim 2.500 leerlingen; van vmbo-basis tot en met gymnasium.

Op locatie Bredius bieden we uitdagend praktijkgericht onderwijs vol inspiratie aan ruim 1.100 leerlingen. Op het vmbo en onze mavoXL hebben leerlingen veel keuze en daarom is er altijd een plek die bij hen past.
 
Op locatie Schilderspark bieden we stimulerend en gedegen onderwijs aan ruim 1.400 leerlingen. Op het gymnasium, atheneum, de havo en havo-6 worden leerlingen uitgedaagd en begeleid; van binnenkomst tot het behalen van een diploma.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.