Vacature Leerkracht gr. 1/2 in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht gr. 1/2 
Datum online
2022-11-15 15-11-2022
Sluitingsdatum
15-1-2023
Met ingang van
In overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6000
Omschrijving
Wat houdt de functie in?
Ben jij op zoek naar een school waar jij er echt toe doet? Vind jij het een uitdaging om te werken in een multiculturele wijk? Dit is jouw kans!

We veel bezig met spelend leren en hebben veel aandacht voor de basisvaardigheden die leerlingen nodig hebben om tot spelend leren te komen. Je werkt graag samen en vindt het fijn om altijd in ontwikkeling te zijn. Je komt terecht in een superleuk en gedreven (onderbouw) team!

Wij hebben per direct een fulltime plekje vrij voor een enthousiaste onderbouw leerkracht.

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.
 
 
Mr. Van Eijckschool 
De Mr. Van Eijckschool is een veelzijdige school in de wijk IJsselmonde. De veelzijdigheid van de school is zichtbaar in alle facetten; de populatie leerlingen en ouders, de diversiteit in het onderwijsaanbod en de veelzijdigheid van ons team. We zijn een Vreedzame School. Bij ons op school voel je je prettig! Ons team is bezig met een kwaliteitsverbetering en dat is voelbaar in de hele school. Er wordt hard gewerkt aan het beste onderwijs dat ieder kind verdient. En daar hebben we jou bij nodig!
We zoeken de onderwijsprofessional die echt voor kinderen gaat! Die LEF heeft! Iemand die de buitenwereld mee de school inneemt, passie heeft voor het onderwijs en vernieuwend durft te zijn. Een collega die zich verantwoordelijk voelt voor de brede ontwikkeling van kinderen en onderdeel is van een professionele cultuur.
Ben jij de collega die de mogelijkheid wil krijgen om zijn/haar ideeën en idealen om te zetten naar de praktijk? Neem dan contact met ons op. We hopen snel kennis met je te maken!
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Hoe ziet jouw profiel eruit?
 • Je bent in het bezit van een pabo diploma;
 • je bent een betrokken en gemotiveerde collega;
 • de missie en visie van de RVKO passen bij jou;
 • je geeft op eigentijdse wijze invulling aan de identiteit en visie van de school;
 • samen met je collega’s en directie zorg je voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?
Natuurlijk volgen wij de CAO primair onderwijs, maar nog belangrijker:
 • Een aantrekkelijk promotiebeleid met goede doorgroeimogelijkheden;
 • een uitdagende en afwisselende baan: geen dag is hetzelfde!;
 • ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • leuke gezamenlijke activiteiten met collega’s van je school en de andere scholen van de RVKO;
 • bedrijfsfitness met fikse korting;
 • fietsplan;
 • aanvullende reiskostenvergoeding (bij >22,5 km woon-werk enkele reis).

Over Mr. van Eijck

Naam school
Adres
Ruimersdijk 100 , 3079HK Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Omschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gaby Hoogenboom, directeur, telefoonnummer 010-4833222.

Solliciteren kan via www.werkenbijdervko.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.