Vacature Leerkracht schakelklas Albrandswaard in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht schakelklas Albrandswaard 
Datum online
2022-11-15 15-11-2022
Sluitingsdatum
15-1-2023
Met ingang van
In overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8000-1.0000
Omschrijving
Wat houdt de functie in?
De gemeente Albrandswaard en samenwerkende scholen de Grote Reis (RVKO), het Lichtpunt (SCPO) en de openbare basisschool Portland (OPO).

Op de campus van Rhoon-Portland zijn drie scholen gehuisvest. Om te voorzien in de vraag naar een onderwijsaanbod voor anderstalige leerlingen hebben deze scholen de handen ineen geslagen om een Schakelklas in te richten voor maximaal 15 leerlingen. De Schakelklas zal zich in eerste instantie richten op de Oekraïense leerlingen in de gemeente Albrandswaard (bestaande uit de dorpen Poortugaal en Rhoon).

De Schakelklas start met het verzorgen van NT2 onderwijs in de ochtenden. De middagen verblijven de leerlingen in de stamgroep van één van de drie scholen, waar jij de begeleiding van de groepsleerkrachten verzorgt als NT2 specialist.

De gemeente Albrandswaard ondersteunt de Schakelklas in de vorm van huisvesting, de levering van een Oekraïense tolk en de aansluiting van de jeugdhulpverlening.

Ben je minder 4/5 dagen beschikbaar? Neem dan ook zeker contact met ons op. Wellicht kunnen we een oplossing op maat creëren.

De RVKO
De Stichting Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs is één van de grootste schoolbesturen voor primair onderwijs in Nederland. Onder de RVKO ressorteren 67 scholen en 20 peuterspeelzalen in en rond Rotterdam. Binnen de stichting zetten zo'n 2.180 collega's zich in voor de ontwikkeling van ruim 20.000 kinderen. Deze professionals bepalen voor een belangrijk deel het succes van de organisatie. Hun professionele en persoonlijke groei, vitaliteit en verbondenheid met elkaar en de organisatie zijn voorwaarden voor werkgeluk en essentieel voor de kwaliteit van het onderwijs aan de kinderen. 
 
De dagelijkste leiding van de RVKO ligt bij het college van bestuur. Het college van bestuur en de scholen worden geadviseerd en ondersteund een professionele staforganisatie en drie bovenschoolse directeuren. De staforganisatie kent de volgende afdelingen: Onderwijs & Identiteit, HR, Financiën, ICT en Facilitaire zaken. Iedere stafafdeling wordt aangestuurd door een stafmanager.
 
Meer informatie kun je vinden op www.rvko.nl
Benieuwd naar de RVKO in beeld? Via deze link vind je inspirerende filmpjes!

Eisen

Functie-eisen
Hoe ziet jouw profiel eruit?
 • Je bent in het bezit van een pabo diploma.
 • Je hebt ervaring met NT2 onderwijs of je bent bereid hier scholing voor te volgen.
 • Je hebt een open en duidelijke communicatiestijl.
 • Je hebt een heldere onderwijskundige visie.
 • Je bent empatisch en makkelijk benaderbaar voor ouders en leerlingen.
 • Je bent een betrokken en gemotiveerde collega.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk volgen wij de CAO primair onderwijs, maar nog belangrijker:
 • Een aantrekkelijk promotiebeleid met goede doorgroeimogelijkheden.
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur.
 • Dynamisch onderwijs op scholen die in beweging zijn.
 • Diverse opleidings- en begeleidingsmogelijkheden voor professionele ontwikkeling.
 • Ondersteuning door een Oekraïense tolk met onderwijservaring. 
 • Een uitdagende en afwisselende baan: geen dag is hetzelfde!
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Over RVKO

Naam school
Adres
Stationssingel 80 , 3006AG Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Omschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor mondelinge toelichting ben je welkom bij Geert Verschoor (bestuurder SCPO Albrandswaard). Hij is bereikbaar op 06-13578167. Je CV kun je sturen naar info@scpo-albrandswaard.nl voor 23 november 2022.

 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.