Vacature groepsleerkracht in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht 
Datum online
2022-11-14 14-11-2022
Sluitingsdatum
14-12-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Voor onze basisschool BS Omnibus in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en positieve
 
Leerkracht LB of leraarondersteuner (WTF 0.6)
Wat verwachten we van je?
Dat je zelfstandig, volgens EDI, les kunt geven aan diverse groepen in de middenbouw. Dat je gelukkig wordt van basisvaardigheden en structuur. Vind je een goede balans tussen werk en privé belangrijk? Ben je pedagogisch sterk maar wil je niet de eindverantwoordelijkheid of de administratieve last? Word je blij van werken in een bijzonder groene omgeving met bloemen en groenten voor de deur? Dan hebben wij mogelijkheden voor jou!
 
Wat ga je doen?
Lesgeven.
Je komt te weken in een klein team waarbij we samen de verantwoordelijkheid voelen om goed onderwijs te geven aan ca 125 leerlingen. Onze school is ingericht als werkplaats waar ruimte is om samen met onderwijsassistenten, (expert) leraren, directie en ib, elke dag weer bezig te zijn met daar waar het volgens ons om draait: goed onderwijs aan kinderen.
We geloven in een stevig fundament op het gebied van rekenen, taal en burgerschap. Onze pedagogische visie is gebaseerd op de Vreedzame School. We zijn volop in ontwikkeling en geloven erin dat dat wat je op school leert, je direct toe moet kunnen passen in de maatschappij.
 
Betekenisvol, hoge verwachtingen, sociaal en democratisch.

 

Eisen

Functie-eisen
Wat neem je mee?
  • Liefde voor kinderen
  • Passie voor lesgeven
  • Een flexibele houding
  • Willen leren en ontwikkelen
  • Open houding naar mensen en teamleden uit diverse culturen op alle niveaus
  • Gezelligheid, luchtigheid en vrolijkheid
  • Een lesbevoegdheid of bezig die te halen
  • Groene vingers is een pré!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we?
Je komt te werken in een kleine buurtschool in Amstelveen, met een prachtig nieuw groen schoolplein inclusief moestuin. We bieden je, naast een enorm leuk team, vooral flexibiliteit. Er is ruimte om stageopdrachten te doen, of je eigen kinderen eerst naar school te brengen of te mantelzorgen. We hechten aan een goede werk- en privébalans. We geven les aan kleine groepen waarbij de eindverantwoordelijkheid niet bij jou ligt. We werken handelingsgericht, borgen dat via Leeruniek en maken met elkaar onderwijs middels diverse onderwijskundige werkgroepen.
 

Over Omnibus

Naam school
Adres
Pandora 8 , 1183KK Amstelveen NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Barbarella Janus
Omschrijving
Brede school Omnibus
Brede school Omnibus is een kleine gezellige buurtschool in de Boekenbuurt van de Amstelveense wijk Bankras. Openheid en een democratische omgang met elkaar kenmerkt ons. In onze onderwijsvisie hebben wij vastgelegd dat wij individuele talenten en kwaliteiten stimuleren zodat leerlingen leren hun kansen te pakken, het verschil durven te maken, na te denken, door te zetten en hart te hebben voor elkaar. Wij gebruiken moderne methodes en materialen. Met elkaar maken wij door goed onderwijs een mooie verhalenbundel, de omnibus, waar steeds nieuwe verhalen bij kunnen.

Onze leerlingen spreken over het algemeen meerdere talen, maar we zijn een oer-Hollandse school. Het werkplezier op onze school is hoog, we hebben een klein maar hecht team. Binnen het open en veilige teamverband leren we met en van elkaar. 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Reageer dan per mail naar Barbarella Janus, directie.omnibus@ogamstelland.nl en stuur meteen je C.V. mee.
Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.