Vacature Docent Frans in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Datum online
2022-11-11 11-11-2022
Sluitingsdatum
11-12-2022
Met ingang van
11-11-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 FTE
Aantal uren
10 a 11 lesuren
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie Copernicus SG per direct een vacature voor een docent Frans, 2e graads (0,4 fte) 

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent Frans ga je lesgeven aan onze leerlingen van mavo/havo en havo/vwo klas 1 en 2. Je verzorgt lessen op het gebied van de Franse taal en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je bent doortastend en beschikt over goede gespreksvaardigheden met groepen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid Frans of je bent studerende hiervoor. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken. Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creƫren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en vaardig bent in het gebruik van digitale leermiddelen.

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met betrokken collega's. We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring (LB of LC). Daarnaast biedt het Atlas College bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor het gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Deze vacature is tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer E. Mollee, Hoofd Organisatie & Beheer: 0229-236344.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Over Copernicus SG

Naam school
Adres
Nieuwe Steen 11 , 1625HV Hoorn Noord-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. E. Mollee
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

De Copernicus SG is een openbare school voor mavo, havo en vwo. We hebben 1150 leerlingen en 140 medewerkers. We zijn een locatie van het Atlas College. We werken samen met anderen in de regio om het onderwijs met elkaar te kunnen versterken.
 
We zijn een school die met een nuchtere maar nieuwgierige blik naar de wereld om ons heen kijkt, we zijn een no-nonsens school van doeners en niet bang om vanuit een degelijke basis en een duidelijke structuur aan innovatie te werken. Met deze West-Friese eigenschappen zijn we een echte gezellige en warme West-Friese school.
 
Op de Copernicus werken we op een professionele manier samen. Vertrouwen is de basis, we blijven in ontwikkeling, we kennen elkaar, we nemen onze verantwoordelijkheid, er is duidelijke communicatie en we werken als één team. Een echte Copernicaan verlegt daarnaast zijn grenzen!
 
Met zijn allen bieden wij leerlingen:
* Hoge verwachtingen en veel vertrouwen,
* Veelzijdig aanbod – de wereld ontdekken
* Flexibel en op maat, vanuit een vaste structuur
* Duidelijke kaders
* Kwaliteit – de Copernicus-les
 
De directie van de Copernicus bestaat uit de directeur en de adjunct-directeur. De schoolleiding wordt gevormd door de directie, de afdelingsleiders en het hoofd organisatie en beheer. Als je bij ons op school komt werken, dan kom je in een van de volgende teams; onderbouw, mavo bovenbouw, havo bovenbouw, vwo bovenbouw of OOP.
 
Wil je meer van onze school weten? Bezoek dan onze website: www.copernicussg.nl  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.