Vacature docent Duits in Bussum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent Duits 
Datum online
2022-11-10 10-11-2022
Sluitingsdatum
5-12-2022
Met ingang van
01-01-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.5 - 0 8
Omschrijving
Werken op het Goois Lyceum
Als docent op het Goois Lyceum heb je een professionele insteek. Je bent inhoudelijk sterk, hebt een rijk didactisch repertoire en kunt uitstekend samenwerken. Ook bezit je de pedagogische vaardigheden om mentor te zijn. In sectie- en jaarlaagverband voeg je echt iets toe, zodat het geheel meer wordt dan de som der delen. 

De komende jaren gaan we leerlingen meer verantwoordelijkheid geven voor hun leerproces. In het bijzonder richten we ons op maatwerk, differentiatie en activerende werkvormen (met gebruik van Chromebooks) en formatieve evaluatie. Ook jij levert een bijdrage aan de benodigde cultuuromslag.

Op het Goois Lyceum streven we voortdurend naar verbetering. Wij zijn professionals met ambitie: we werken hard en met veel plezier. Ook van jou verwachten we reflectief vermogen en ontwikkelingsbereidheid. In overleg met je teamleider stel je vast hoe jij kunt bijdragen aan de schooldoelen. Er is ruimte voor initiatief en een goed scholingsbudget.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Wij zijn per 1 januari 2023 op zoek naar een docent Duits.
Het betreft een vervangingsaanstelling doch uiterlijk tot 1 augustus 2023.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Salariƫring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao vo.

Over Goois Lyceum

Naam school
Adres
Vossiuslaan 2a , 1401RT Bussum NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Rona Steeman
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Het Goois Lyceum is een middelgrote school voor havo, atheneum, technasium en gymnasium in het hart van Bussum. Ons motto is: ‘Je voelt je thuis op het Goois’. Wij geven onderwijs in een veilige sfeer, die uitnodigt tot leren. Onze leerlingen maken een brede ontwikkeling door; Bildung vinden we van groot belang.

Onze resultaten zijn uitstekend en de organisatie draait goed. Toch vragen we ons altijd af of het beter kan. Dat onderzoekende en ambitieuze zie je ook terug in ons aanbod. Op alle niveaus bieden we mogelijkheden, van extra begeleiding tot uitdagende programma’s. Met stromen zoals technasium, gymnasium, kunst en media en big business is er keus genoeg voor elk talent.

Het Goois Lyceum maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 5 december 2022.
Wij behouden ons het recht, voor om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rona Steeman, directiesecretaresse bereikbaar via
rsteeman@gsf.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.