Vacature Docent Biologie in Woerden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Biologie 
Datum online
2022-11-09 9-11-2022
Sluitingsdatum
9-12-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Aantal uren
12
Omschrijving
Kom jij werken op het Kalsbeek College?

Wij zoeken voor de locatie Bredius een docent Biologie.
 
  • ingangsdatum: z.s.m.
  • 0,5 fte (12 lessen) in vervanging van verzuim
  • 2e graad
  • vmbo

Je geeft les aan klassen van de onderbouw.

Enthousiast geworden?
Stuur dan z.s.m. een e-mail met je motivatie en CV naar sollicitatie@kalsbeek.nl. Heb je vragen over de functie? Bel Paul Verkade, locatiedirecteur: 0348 – 413 120.

Over het Kalsbeek College
Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap die leerlingen inspirerend en kwalitatief onderwijs biedt aan zo’n 2.600 leerlingen; van vmbo-basis tot en met gymnasium.
Op het Kalsbeek College staat de persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat geldt voor leerlingen én medewerkers. Op onze school wordt de basis gelegd voor een leven lang ontwikkelen. Onze opdracht reikt daarmee veel verder dan het behalen van een diploma alleen.

De brede vorming van de leerlingen zien we als een belangrijke opdracht. Daardoor helpen we hen nu en later een verantwoordelijke rol in de samenleving te spelen. We leggen een goede basis van kennis en vaardigheden voor vervolgopleiding en beroep.

Kenmerken van onze school:
  • Jij bent de regisseur in de klas: er is veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.
  • We staan voor kwalitatief goed onderwijs.
  • Op onze 2 locaties heerst een open en fijne sfeer waar je je snel thuis voelt.
  • Onze leerlingen voelen zich gekend en gezien.
  • We stimuleren elke leerling om het beste uit zichzelf te halen, passend bij het niveau en bij talenten.

Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij medewerkers die stimuleren, oog hebben voor elkaar en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven staat niet stil en daarom blijven Kalsbeek-medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering gaat niet alleen over de pedagogische en didactische vaardigheden van docenten. Ook de omgangscultuur en interactie (het gedrag) tussen school, ouders en leerlingen spelen een grote rol. De komende jaren is er op het Kalsbeek College veel aandacht voor een professionele cultuur. Die krijgt verder vorm door aandacht en groei in leiding geven, samenwerken, veranderen, leren en communiceren.

Over locatie Bredius
Op locatie Bredius bieden we uitdagend praktijkgericht onderwijs vol inspiratie aan ruim 1.100 leerlingen. Op het vmbo en onze mavoXL hebben leerlingen veel keuze en daarom is er altijd een plek die bij hen past.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Over Kalsbeek College

Naam school
Adres
Jozef Israelslaan 56 , 3440AC Woerden Utrecht NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Roelofs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Werken op een middelbare school is leuk, uitdagend en elke dag anders. Het Kalsbeek College is een prachtige school om voor te werken. Je krijgt hier 300 enthousiaste collega’s én een persoonlijke coach die je in het eerste jaar begeleidt. Je blijft je daarna ontwikkelen via trainingen en begeleidingstrajecten.

Het Kalsbeek College is een christelijke scholengemeenschap die leerlingen inspirerend en kwalitatief onderwijs biedt aan ruim 2.500 leerlingen; van vmbo-basis tot en met gymnasium.

Op locatie Bredius bieden we uitdagend praktijkgericht onderwijs vol inspiratie aan ruim 1.100 leerlingen. Op het vmbo en onze mavoXL hebben leerlingen veel keuze en daarom is er altijd een plek die bij hen past.
 
Op locatie Schilderspark bieden we stimulerend en gedegen onderwijs aan ruim 1.400 leerlingen. Op het gymnasium, atheneum, de havo en havo-6 worden leerlingen uitgedaagd en begeleid; van binnenkomst tot het behalen van een diploma.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.