Vacature Docent natuurkunde in Goirle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 
Datum online
2022-11-07 7-11-2022
Sluitingsdatum
30-6-2023
Met ingang van
1-4-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving

Verbreed je wereld. Begin hier.

Jij bent docent. Je geeft les en je bent expert in jouw vak. Maar je bent meer: coach, mentor en direct inzetbaar. We kijken samen wat bij jou past. Met jouw unieke talenten draag je bij aan het vormgeven van ons onderwijs: als verbinder, ondernemer of vernieuwer. Jij verbreedt jouw wereld en straks die van jouw leerlingen. Wij zijn trots op onze open blik op de wereld. We ontdekken, verbazen en bewonderen en nemen dit mee in ons onderwijs. Dit maakt ons ondernemend. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de wereld. Wij zijn trots op ons team. We vinden het belangrijk dat jij je verbonden en betrokken voelt binnen onze school, tussen jouw collega’s en met de wereld om je heen. En omdat we jou belangrijk vinden, krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen. Jouw talent en initiatief wordt bij ons gezien.

Het Mill Hill College is een complete en vooral laagdrempelige middelbare school met circa 1.550 leerlingen en ongeveer 165 enthousiaste collega’s.

Per direct heeft het Mill Hill College een functie beschikbaar voor een docent natuurkunde (tweedegraads) ter vervanging van een collega met ziekteverlof:

0,4 fte

Wij vragen:

  • een bevoegdheid natuurkunde (tweedegraads);
  • een gedreven collega die enthousiasme voor het vak uitdraagt en gericht is op samenwerking in het kernteam en de sectie (teamspeler);
  • een collega die affiniteit heeft met de leerlingen in de doelgroep.

Een docent:

  • voor wie de relatie met de leerling centraal staat;
  • die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen.

Wij bieden:

  • een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
  • een baan op een Wereldschool (voor meer informatie kijk op onze website) waarbij we leerlingen ‘wereldwijs’ maken. Lopend initiatief: organisatie Wereldwijs-festival
  • creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
  • salariëring en andere arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-VO deel 1 en cao-OMO;- periode: per direct, zolang vervanging voor het ziekteverlof nodig is.
  • soort contract: vervangende aanstelling

Meer informatie Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Manou van Zundert – Melis via mvanzundert@millhillcollege.nl.

Solliciteren We zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, ga naar desbetreffende vacature en klik rechtsboven in op ‘solliciteren’. De redenatie hier achter is dat de sollicitatie in een beveiligde omgeving zichtbaar is voor de selectiecommissie. Alle correspondentie over de status van je sollicitatie verloopt via jouw persoonlijke account van OMO. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.

Over Mill Hill College

Naam school
Adres
Venneweg 42 , 5051BP Goirle NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Verbreed je horizon. Begin hier.

Wij zijn een dorpse school met een grenzeloze ambitie. Onze persoonlijke betrokkenheid karakteriseert de sociale werkwijze van de docenten. We bieden onderwijs afgestemd op niveau aan. Dat is een uitgebalanceerde aanpak die zowel uitdaagt, maar ook aansluit bij de manier van leren die bij de leerlingen past. Leren is meer dan alleen kennis opdoen van verschillende vakken.
Deze differentiatie passen we ook toe in de dagelijkse uitvoering van het personeelsbeleid. Wij gaan levensfase bewust met onze collega’s om en bieden waar dat kan maatwerk in jouw persoonlijke en professionele situatie.

De school heeft ruim 1500 leerlingen en circa 170 medewerkers. Er heerst een open en collegiale sfeer. Qua medewerkerstevredenheid scoort het Mill Hill College al jarenlang uitzonderlijk hoog.
Bijzonderheden
Het Mill-Hillcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.