Vacature Leerkracht gr. 3-4 (vervanging) in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht gr. 3-4 (vervanging) 
Datum online
2022-11-07 7-11-2022
Sluitingsdatum
7-1-2023
Met ingang van
In overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.4000-0.6000
Omschrijving
Wat houdt de functie in?
Geef jij kinderen graag een goede basis mee en zorg jij voor een veilige sfeer waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige persoonlijkheden? Dan past de Montessori Capelle misschien wel bij jou!

Wij hebben per direct plek voor een leerkracht in groep 3-4 voor de vervanging van een zwangerschapsverlof tot de meivakantie. Ben je onderwijsassistent en heb je ervaring met zelfstandig voor de klas staan? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Montessorischool Capelle
Jij bent hier dus jij bent belangrijk!
Leer mij het zelf te doen.
 
De Montessorischool Capelle is een populaire, diverse, bruisende school in de wijk Middelwatering in de stad Capelle aan den IJssel. Iedere dag komen ongeveer 400 leerlingen naar de school; het onderwijs is georganiseerd in groepen 1-2/ 3-4/ 5-6/ 7-8. Er is een intensieve samenwerking met de peuters, die ook in het gebouw gehuisvest zijn. Bij de start van schooljaar ’22-’23 zullen de kleuters verhuizen naar een tijdelijke huisvesting. In de komende jaren wordt er gewerkt aan de uitbreiding van het huidige schoolgebouw.
 
Om kinderen een goede basis mee te geven biedt onze school leerlingen en hun ouders/verzorgers een veilige sfeer waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige persoonlijkheden die zich verantwoordelijk voelen voor zichzelf en hun omgeving. In onze school staat het kind centraal om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, rekening houdend met zijn individuele kwaliteiten, zelfbeeld, motivatie, motorische en creatieve ontwikkeling.
 
De school heeft een autonoom team dat binnen een professionele leergemeenschap zich met de directeur, ouders en kinderen wil ontwikkelen in boeiend, passend onderwijs binnen de Montessorivisie. Het is een team dat samen wil leren, inspireren, oog heeft voor elkaar en denkt in kansen en mogelijkheden.
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Hoe ziet jouw profiel eruit?
 • Je bent in het bezit van een pabo diploma;
 • je bent een betrokken en gemotiveerde collega;
 • de missie en visie van de RVKO passen bij jou;
 • je geeft op eigentijdse wijze invulling aan de identiteit en visie van de school;
 • samen met je collega’s en directie zorg je voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?
Natuurlijk volgen wij de CAO primair onderwijs, maar nog belangrijker:
 • Een aantrekkelijk promotiebeleid met goede doorgroeimogelijkheden;
 • een uitdagende en afwisselende baan: geen dag is hetzelfde!;
 • ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • leuke gezamenlijke activiteiten met collega’s van je school en de andere scholen van de RVKO;
 • bedrijfsfitness met fikse korting;
 • fietsplan;
 • aanvullende reiskostenvergoeding (bij >22,5 km woon-werk enkele reis).

Over Montessori Capelle

Naam school
Adres
Reigerlaan 64 , 2903LL Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Omschrijving
De Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al ruim 125 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de vereniging ressorteren 65 scholen voor primair onderwijs, waar meer dan 20000 kinderen en circa 1800 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een vereniging die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De vereniging voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cindy Langerak-Pollemans, directeur, telefoonnummer 010-2847484.

Solliciteren kan via www.werkenbijdervko.nl.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.