Vacature Leraar NT2 in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar NT2 
Datum online
2022-11-06 6-11-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Met ingang van
1-1-23
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Als NT2 leraar bij Kindcentrum Ontdekrijk heb je veel vrijheid. Maar daar staat ook wel wat tegenover: om les te geven aan onze meertalige leerlingen moet je heel wat in huis hebben. Je moet inspelen op vaak enorme verschillen in tempo en niveau. Daarnaast moet je de leerlingen meenemen in Nederlandse normen en waarden én in de onze leerstrategieën die zij niet gewend zijn.

Wat ga je doen

Voor jouw leerlingen is niets teveel, je bent een bevoorrecht mens om met deze enthousiaste en kleurrijke kinderen dagelijks aan de slag te gaan! Wat een energie! Je maakt de les klaar en je geniet van hun trotse koppies nadat ze zojuist samen met jou een moeilijke taalopdracht onder de knie hebben gekregen. Kinderen in alle veiligheid leren leren, spelen en ontdekken waarbij persoonlijke aandacht, zodat zij zich gehoord en gezien voelen is jou op het lijf geschreven!  Na je lunch werk je samen met je collega aan een taalproject dat binnenkort op school wordt gelanceerd. Hierbij zoek je contact met je collega’s van de bovenbouwgroepen. Je hebt genoten van het enthousiasme van je leerlingen en van je collega's! Morgen heb je een gesprek met je direct leidinggevende over een nieuwe lesmethode die je overweegt aan te schaffen voor het nieuwe schooljaar. Lekker dagje vandaag!

Dit heb je
 • Een basisbevoegdheid (PABO diploma) aangevuld met een gerichte NT2 opleiding, of in opleiding daarvoor of de bereidheid een opleiding te volgen.
 • Liefde voor onze kinderen
 • 24 tot 40 uur de tijd om bij ons te werken
 • Affiniteit met het openbaar onderwijs
Dit kan je
 • Jij maakt het verschil, een stevige basishouding is jou niet vreemd
 • Kinderen inspireren en met hart en ziel boeiend zijn
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel
 • Je bent een teamplayer en communicatief vaardig
Dit krijg je
 • Een warm, kleinschalig en nieuw team volop in ontwikkeling
 • Voldoende uitdaging
 • Cao PO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33% en vanuit OCW een bonussalaris vanuit de arbeidsmarkttoelage.
 • Mogelijkheden tot coaching en verdere professionalisering
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte mascholing via E-Wise
 • Ontmoet je graag collega's en thuis ben je druk, maak gebruik van voordelig sporten via BLICK
 • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling.

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesems, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk, h.beesems@blickoponderwijs.nl, 010-4500550. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.nl.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over Kindcentrum Ontdekrijk

Adres
Rogaland 31 , 2905AP Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Ontdekrijk is niet zomaar een school maar een kleurrijk kindcentrum van waaruit kinderen in alle veiligheid leren zelf slimme keuzes te maken en te ontdekken waar ze goed in zijn. We creëren als team samen een liefdevolle thuishaven voor kinderen en we leren van en staan open voor de meningen van kinderen en ouders. We zijn een team waarin we elkaar aanvullen en samen hard werken aan toekomstkansen voor kinderen.
Binnen Ontdekrijk werken we met een duidelijke structuur en regels die consequent toegepast worden, in samenwerking met kinderen en ouders. Zo bieden we onze leerlingen een veilige basis, waar zij zichzelf leren kennen en uiten. We vragen veel van je maar je krijgt er ook veel voor terug; eigen inbreng, uitproberen, leren met en van elkaar en natuurlijk de puurheid, openheid en eerlijkheid van de leerlingen voor wie je als leerkracht écht het verschil kunt maken.
Kindcentrum Ontdekrijk heeft een actieve ouderraad en er is veel samenwerking binnen de wijk met onze partners waaronder welzijn Capelle en sportief Capelle. Er zitten veel kinderen uit de directe omgeving op de school die lekker kunnen buitenspelen op onze groene pleinen. Momenteel telt de school 190 leerlingen, 11 leerkrachten, 2 intern begeleiders en 6 onderwijs ondersteunend personeelsleden. www.ontdekrijk.nu

Kindcentrum Ontdekrijk is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt Kindcentrum Ontdekrijk een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.