Vacature groepsleerkracht RSV l (Schiedamsesingel) in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht RSV l (Schiedamsesingel) 
Datum online
2022-11-03 3-11-2022
Sluitingsdatum
3-12-2022
Met ingang van
1 maart 2023
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
De scholen van Rotterdamse Schoolvereniging zijn unieke, fijne, rustige basisscholen met een rijke historie die teruggaat tot 1880.  RSV I bevindt zich in het centrum van Rotterdam en telt 16 klassen. 

Er wordt op de Rotterdamse Schoolvereniging gewerkt vanuit rust, reinheid en regelmaat. Het schoolconcept, gekenmerkt door een eigentijds leerstofjaarklassensysteem, staat garant voor een cultuur waarin je als leerkracht echt aan lesgeven toekomt. Duidelijkheid, orde en structuur worden schoolbreed gehanteerd. De kwaliteit van het onderwijs wordt mede vormgegeven door de aanwezigheid van een groot aantal vakleraren. Er wordt gewerkt met een stabiel en hecht team in een collegiale sfeer.

 

Eisen

Functie-eisen
Wij komen graag in contact met een leerkracht met hart voor goed en gedegen onderwijs, die een brede vorming van de leerlingen belangrijk vinden en die zich aangesproken voelen door bovenstaande principes.
Ervaring in groep 3 is een pre, maar geen voorwaarde. 
Wij werken met de nieuwste versie van de methode Veilig Leren Lezen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal LB, trede afhankelijk van ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden:
kleine klassen / geen energie in randzaken / echt aan lesgeven toekomen / jaarlijkse extra uitkering / per jaar 8 lesloze werkdagen/ tegemoetkoming in parkeerkosten.
 

Over Rotterdamse Schoolvereniging

Adres
Schiedamsesingel 155 , 3012BB Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. C. van den Boogaart-Spruijt
Omschrijving
De Rotterdamse Schoolvereniging beheert een tweetal basisscholen op algemeen bijzondere grondslag. De leerlingen van de school komen niet uit de wijken waarin de scholen staan,  maar vanuit bijna alle delen van Rotterdam en soms ook van buiten Rotterdam. Het onderwijs dat er wordt gegeven kenmerkt zich door een  door een eigentijds en degelijk leerstofjaarklassensysteem. De leerlingen bevinden zich in een veilige schoolomgeving waarin sprake is van rust, regelmaat en reinheid. De leerlingen werken allemaal een verzwaard programma door. Er is sprake van een doorstroom naar hogere vormen van voortgezet onderwijs.   

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met de directeur van de school, mevrouw C. van den Boogaart-Spruijt. Zij is te bereiken op telefoonnummer 010-4138999 of per e-mail: vandenboogaart@rsv.nl

Sollicitaties, inclusief CV, kunnen tot uiterlijk 30 november 2022 worden gericht aan het bestuur van de Rotterdamse Schoolvereniging, Schiedamsesingel 155, 3012 BB Rotterdam. Reactie per e-mail is ook mogelijk op administratie@rsv.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.