Vacature Docent wiskunde 1e graads in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 1e graads 
Datum online
2022-11-02 2-11-2022
Sluitingsdatum
2-1-2023
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7-1,0
Aantal uren
18-25
Omschrijving
Wil jij onze leerlingen vooruitbrengen in wiskunde A,B,C en D? Word jij enthousiast bij de vraag hoe je dit het beste kunt doen? Vind jij goede contacten met leerlingen belangrijk en ga je voor goede resultaten? En wil je ook jezelf als docent blijven ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Wij zijn een gezellige, actieve school voor mavo, havo en vwo en met tweetalig onderwijs (tto) op alle afdelingen. Kom jij dit schooljaar ons team versterken?  

Jouw uitdaging
BJe bent een enthousiaste bevoegd docent wiskunde (of in opleiding daarvoor). Je geeft graag les in de bovenbouw van de havo en vwo-afdelingen. Je brengt graag het nut van je vak over. Met jouw enthousiasme, inspiratie en vakmanschap weet je de leerlingen tot goede resultaten te brengen
 
Jouw team
De sectie wiskunde bestaat uit 14 docenten. De sectie werkt met de methodes Getal en Ruimte & Numbers and Spaces (tto). Daarnaast wordt er door de sectie gewerkt aan de ontwikkeling van activerende en uitdagende didactiek. 
 
Bij de start op Pieter Groen word je begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in alle aspecten van de school. In het kader van jouw begeleiding worden tijdens je eerste jaar op school een aantal intervisie-bijeenkomsten georganiseerd.  


 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Over jou
Jij bent
Een bevoegd docent wiskunde eerste graads of studerende in het laatste jaar. Je bent ondernemend en bevlogen. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch-pedagogisch. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe onderwijsmethoden. Je staat open voor uitdagingen, zoals een mentoraat of een opleiding tot tto-docent. 
  

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. Verder zijn er ook nog:
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO
  • eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden, a.s.r. Vitality, Learnspace etc.  
 

Dienstverband                     
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. 

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1400 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 2 januari 2023
Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Henk-Jan Glasbergen, adjunct-directeur. Bereikbaar per email: h.glasbergen@andreascollege.nl              
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, personeelszaken. Mailen kan naar p.bosman@andreascollege.nl
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.