Vacature Leerkracht De Vlinder ( Gouda) 0,6 fte in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht De Vlinder ( Gouda) 0,6 fte 
Datum online
2022-11-01 1-11-2022
Sluitingsdatum
31-7-2023
Met ingang van
Per direct
Omschrijving

Vacature: Leerkracht De Piloot (0,6fte), locatie De Vlinder

Ons verhaal Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder De Vlinder in Gouda (onderdeel van de Piloot).

De Piloot locatie De Vlinder ( Gouda) De Piloot is een cluster 4 school en deze vacature is bestemd voor De Vlinder. De Vlinder verzorgd onderwijs en behandeling binnen 1 groep.

Wij zoeken per direct een leerkracht voor maandag, dinsdag en vrijdag. Het betreft een leerkrachtfunctie voor een groep 1/2 waar behandeling en onderwijs geïntegreerd is. Totaal zitten er maximaal 10 leerlingen tussen de 3 en 6 jaar in de groep. De leerlingen in de betreffende groep?vertonen gedragskenmerken voortkomend vanuit een autistisch spectrum stoornis en/of laag functionerende problematiek en zijn gebaat bij een leerkracht die affiniteit en/of ervaring?heeft met deze doelgroep. De leerlingen zijn gebaat bij duidelijkheid, veiligheid en structuur.?

Het belangrijkste is dat er intensief samengewerkt wordt met Enver. Je bent als leerkracht niet de kapitein op het schip. Je doet het samen met de jeugdzorgwerkers!

Hoe verder?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of vragen kun je contact opnemen met de afdelingsleider Tamara Hulshoff 0182-682350.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie via de sollicitatiebutton.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een PABO bevoegdheid; - Collegialiteit, flexibiliteit, geduld en relativeringsvermogen; - Ervaring in het speciaal onderwijs (cluster 3 en/of 4) is een pré, geen vereiste.
Functie-eisen
- Je bent van nature een teamspeler!
- Je kan relativeren en benadert problemen met humor en kan letterlijk en figuurlijk tegen een stootje;
- Je hebt een duidelijke visie op onderwijs aan leerlingen met gedragsproblematiek en kunt deze afstemmen op de behoefte aan structuur en duidelijkheid van onze specifieke doelgroep;
- Je bent duidelijk en consequent en geeft je grenzen aan. Je staat stevig in je schoenen en bent altijd op zoek hoe jij kan zorgen voor de verandering van het gedrag en de ontwikkeling van het kind.

Over De Piloot 

Naam school
Adres
Nieuwe Ommoordseweg 30 , 3068BT Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Omschrijving
De Piloot is een cluster 4 school.
Cluster 4 scholen plaatsen en begeleiden leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Naast inhoudelijke toelatingsargumenten is een Toelatingsverklaring (TLV) van het Samenwerkingsverband van de huidige school van uw kind noodzakelijk.
Met betrekking tot de basisschoolvestigingen (S.O. afdelingen) van de Piloot kan gemeld worden dat de school in haar nu haast 50 jarige bestaan een uitgebreide expertise opgebouwd heeft in de opvang en begeleiding van kleuters en kinderen met:
  • Onderwijsbelemmeringen en leerproblemen.
  • Gedrags- en psychiatrische stoornissen, zoals kinderen met;
  • hyperactiviteit (ADHD),
  • kinderen met stoornissen binnen het autistisch spectrum (ASS) zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger
  • hechtingsstoornissen.
  • oppositioneel opstandige gedragsstoornissen
Met betrekking tot de voortgezet onderwijsvestiging van het Passer College (V.S.O. afdeling van de Piloot): de  school heeft inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd met leerlingen die een veilige en vertrouwde schoolomgeving vragen als gevolg van autisme, teruggetrokken gedrag of bijv. angsten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.