Vacature Leerkracht groep 3 in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 3 
Datum online
2022-11-01 1-11-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving

Obs Prins Alexander

Vacature Leerkracht groep 3, parttime of fulltime

Even voorstellen!

Obs Prins Alexander is een school voor openbaar regulier basisonderwijs, waar kinderen van 4 tot 12 jaar met elkaar samenleven en samen leren. Het beleid van de school is erop gericht vooroordelen te bestrijden en gelijke kansen te scheppen voor al onze leerlingen. Met als doel van onze leerlingen democratische Rotterdammers te maken.

We geloven in de kracht van ons onderwijs en daarmee onze strategische rol in de samenleving. Goed taal- en rekenonderwijs en talentontwikkeling beschouwen wij als de succesfactoren in het bieden van kansen aan leerlingen. Daarnaast helpt ons onderwijs de leerling om zichzelf, de ander en de samenleving van Rotterdam te ontdekken.

Wij staan voor kwalitatief goed onderwijs voor al onze leerlingen. Dat resulteert in kansen, het aanboren van hun talenten en zorgen dat ze sociaal, cognitief en creatief uitgedaagd worden; nu en in de toekomst.

Spreekt bovenstaande introductie je aan? Dan nodig ik je graag uit voor een verdere kennismaking.

Hiervoor kun je terecht bij Narjara Lautenslager, directie, 010-4206022. Wil je direct solliciteren, klik op de sollicitatie button en we zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Nieuwsgrierig geworden? Bezoek dan ook even onze instagram pagina en website!

https://www.instagram.com/prinsalexanderschool/

https://www.prinsalexanderschool.nl/

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een PABO bevoegdheid - Je staat bevlogen voor de klas - Enthousiasme - Je bent leergierig, enthousiast en creatief
Functie-eisen
- Je werkt met veel plezier in de stad Rotterdam
- Je geeft les vanuit het directe instructie lesmodel of je ziet de mogelijkheid om je daar snel in te ontwikkelen
- Je ziet kansen in uitdagingen
- Je bent in staat tot het aangaan van een professionele relatie met de leerling en ouders
- Je bent een echte teamplayer
- Je bent zelfstandig en oplossingsgericht

Over Prins Alexander 

Naam school
Adres
Curieplaats 20 , 3069HA Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.