Vacature Steundocent - Hilversum in Hilversum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Steundocent - Hilversum 
Datum online
2022-10-31 31-10-2022
Sluitingsdatum
31-10-2023
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
0
Omschrijving
Je coacht leerlingen inhoudelijk bij het maken en leren van hun schoolwerk. Dat doe je onder andere door in te spelen op de leerdoelen die zijn vastgesteld met de begeleiders en docenten. Waar nodig geef je ook extra uitleg via (individuele) bijlesmomenten. Daarnaast houd je als steundocent contact met de vakdocent over de vorderingen in de steunles.

Werken bij Luzac
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde, en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor. Op het hoofdkantoor is de expertise aanwezig op gebieden als ICT, finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs.

Ben je enthousiast geworden over de functie van steundocent bij Luzac? Klik dan op de knop solliciteren en laat je gegevens achter (cv is verplicht en motivatie is optioneel). Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lia van de Biezenbos - Conrector Onderwijs via 06-39 88 82 57 of lvandebiezenbos@luzac.nl.

Ons aanbod
Ga jij bij Luzac aan de slag als steundocent dan kun je het volgende verwachten:
 • Een mooie uurvergoeding (€15,59 per uur).
 • Flexibele werktijden.
 • Reiskostenvergoeding:
  • Auto: € 0,19 per km, vermindert met 10 km enkele reis.
  • OV: werkelijke kosten op basis van 2e klas.

 • Goede pensioensregeling bij BeFrank.
 • Gratis opleidingen en trainingen uit ons eigen aanbod.
 • Doorgroeimogelijkheden.

Jouw profiel
De steundocent die wij zoeken heeft:
 • een (middelbaar) diploma;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • een beschikbaarheid voor 2 uur per week.

VOG
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker - mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie - van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).

#LI-RL1

Over Luzac Hilversum

Naam school
Adres
Stationsstraat 16 , 1211EN Hilversum Noord-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Luzac Hilversum is een kleine, particuliere school van brugklas tot examen. Leerlingen krijgen duidelijkheid en structuur geboden in een afsprakencultuur en krijgen de kans om hun zelfvertrouwen en studievaardigheden door te ontwikkelen. Docenten werken met kleine klassen en van hen wordt verwacht dat ze elke leerling de aandacht geven die hij/zij verdient. Differentiëren is een must. Docenten geven bij ons les en hoeven zich niet druk te maken om andere zaken. Voor niemand vrijblijvend, maar voor iedereen resultaatgericht!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.