Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding in Medemblik

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Lichamelijke Opvoeding 
Datum online
2022-10-31 31-10-2022
Sluitingsdatum
30-11-2022
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0 fte
Aantal uren
20- 26 lesuren
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie SG De Dijk per direct een vacature voor een docent Lichamelijke Opvoeding (Bewegen & Sport) (0,8 - 1,0 fte) 

Naar wie zijn wij op zoek?
  • Je hebt een bevoegdheid LO of je bent bezig met een (bijna afgeronde) studie in deze richting.
  • Je hebt affiniteit met leerlingen en kunt goed omgaan met de verschillen tussen leerlingen.
  • Je hebt zicht op leerprocessen en kunt differentiëren.
  • Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van lifestyle/ BSM en bent bekend met de huidige trendsporten.
  • Je bent betrokken, open, innovatief en hebt een positieve instelling.
  • Je bent een echte teamspeler die openstaat voor feedback en je kunt deze ook geven aan je collega’s.
  • Je wilt jouw passie voor het vak LO graag overbrengen op je leerlingen.

Sport en bewegen is van essentieel belang voor de gezondheid. Het vak LO leert leerlingen vertrouwen te hebben in eigen kunnen en te vertrouwen op anderen. Kun jij jouw leerlingen tijdens de les op een enthousiaste manier uitdagen om het plezier van sport en bewegen te ervaren? Vind je een gezonde leefstijl belangrijk en wil je hier je steentje aan bijdragen?

Jouw baan:
  • Je geeft lessen lichamelijke oefening in de boven- en onderbouw van vmbo, mavo, havo en vwo.
  • Je komt in een betrokken team waarbij gezamenlijkheid voorop staat. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor het vak binnen de school en voor elkaar.
  • Het is een vacature wegens zwangerschapsverlof tot einde van dit schooljaar maar wellicht zijn er voor het jaar daarna ook mogelijkheden binnen het Atlas College.

SG De Dijk is onderdeel van het Atlas College. Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.
 
Wat bieden wij? 
Scholen met karakter!
SG De Dijk is een kleine, brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in het West-Friese Medemblik. Wie graag samenwerkt in een klein en zeer betrokken team is van harte welkom op SG De Dijk! We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De functie is gewaardeerd in schaal LB conform CAO-VO, maximaal € 4.573,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij pensioenfonds ABP. reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi- collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie en alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Lars Beenen, directeur 0227 542136.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of 1e graads of Pabo

Over SG De Dijk

Naam school
Adres
Admiraliteitsweg 6 , 1671JA Medemblik NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. L. Beenen
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

SG De Dijk is als brede school een bekende en vertrouwde leer- en ontmoetingsplek in Medemblik en omgeving voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Tussen 8 uur ’s ochtend en 8 uur ’s avonds biedt De Dijk een ruim aanbod van activiteiten op het gebied van kennis, sport en cultuur. Binnen de schooltijden wordt het reguliere onderwijs aangeboden. Dat wordt aangevuld met een breed scala aan activiteiten voor en na schooltijd, die in het verlengde liggen van het gegeven onderwijs.

In de onderbouw biedt SG De Dijk onderwijs aan op vwo-, havo-, mavo- en vmbo-niveau. De Dijk is daarmee toegankelijk voor leerlingen van alle instapniveaus. Aansluitend op de onderbouw kunnen de leerlingen zich in Medemblik voorbereiden op het mavo-examen, waarbij er gekozen kan worden voor het examenvak Toepassing & Technologie, het vmbo profielexamen Economie & Ondernemen of doorstromen naar een andere VO-school, zoals de Copernicus SG in Hoorn. Binnen het onderwijs op SG De Dijk kan een leerling ervoor kiezen zich te verdiepen in Kunst & Cultuur, Bewegen & Sport, Techniek, Technologie & ICT, Internationaal en Economie & Ondernemen.

De kleinschaligheid van SG De Dijk zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maatwerk voor onze leerlingen. Iedereen kent iedereen. Het schoolklimaat, de veiligheid en de sfeer van onderling vertrouwen wordt zowel door de leerlingen en ouders als bij de collega’s onderling hoog gewaardeerd.
Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website:  www.sgdedijk.nl
     
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.