Vacature Steundocent - Rotterdam in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Steundocent - Rotterdam 
Datum online
2022-10-31 31-10-2022
Sluitingsdatum
31-10-2023
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
0
Omschrijving
Je coacht leerlingen inhoudelijk bij het maken en leren van hun schoolwerk. Dat doe je onder andere door in te spelen op de leerdoelen die zijn vastgesteld met de begeleiders en docenten. Waar nodig geef je ook extra uitleg via (individuele) bijlesmomenten. Daarnaast houd je contact met de vakdocent over de vorderingen in de steunles.

Ons aanbod
  • Een mooie uurvergoeding (€15,59 per uur)
  • Flexibele werktijden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ervaring in het onderwijs

Jouw profiel
  • Je studeert of hebt al een (middelbaar) diploma
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent goed in Frans en je kunt deze kennis overbrengen aan de leerlingen
  • Je bent rond de 2 uur per week beschikbaar

Ben je enthousiast geworden over de functie van steundocent bij Luzac? Klik dan op de knop solliciteren en laat je gegevens achter (cv is verplicht en motivatie is optioneel). Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Martine Borsboom - Conrector Onderwijs via 06-39 04 98 41 of mborsboom@luzac.nl.

VOG
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker - mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie - van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).

#LI-RL1

Over Luzac Rotterdam

Naam school
Adres
Botersloot 25 , 3011HE Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.