Vacature Docent Engels eerstegraads in Hilversum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels eerstegraads 
Datum online
2022-10-30 30-10-2022
Sluitingsdatum
11-12-2022
Met ingang van
Per direct
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Enthousiaste eerstegraads docent Engels gezocht voor 1,0 fte

Onze enthousiaste en ambitieuze sectie Engels zoekt een net zo enthousiaste en gemotiveerde collega die graag samenwerkt aan een sterk curriculum.

Je bent een eerstegraads docent Engels die staat voor modern activerend onderwijs waarin het ontwikkelen van de vaardigheden centraal staan. Door jouw coachende manier van lesgeven laat je onze kernwaarden ‘vertrouwen, aandacht en ruimte’ terugkomen in de lessen en weet je leerlingen te interesseren voor de Engelse taal. Je gaat lesgeven aan leerlingen van de mavo, havo en het vwo. Het zwaartepunt van jouw lessen bevindt zich in de bovenbouw.

We bieden je een baan met uitzicht op een vaste aanstelling in een ambitieuze school die volop in ontwikkeling is. Laat ons weten hoe jouw toegevoegde waarde er uitziet en wat voor jou belangrijk is in je werk.

Wil jij betrokken zijn bij onze dynamische school en wil je met jouw passie onze leerlingen motiveren voor het vak Engels? Solliciteer dan direct! We gaan graag met je in gesprek.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Evert van den Berg via e.vandenberg@comeniusnet.nl, sectorleider bij het Comenius College.
 

Eisen

Opleiding
Leraar in opleiding of 1e graads
Functie-eisen
Je hebt een eerstegraads lesbevoegdheid Engels en aantoonbare werkervaring als docent. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Primair en secundair; conform CAO-VO.
De aanstelling is tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
De omvang van de baan is  1,0 fte. 

Je wordt collega in een leuk team en gaat werken in een mooie school die uitstekend is gelegen aan de bosrijke rand van Hilversum. 
 

Over Comenius College

Naam school
Adres
Bisonlaan 1 , 1217GH Hilversum Noord-Holland NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nienke Maas
Omschrijving
Het Comenius College in Hilversum is een open christelijke school waar ruimte is voor ieder talent. Prachtig gelegen aan het Corversbos. Hier volgen ca. 1400 leerlingen dagelijks lessen op mavo, havo en vwo-niveau. Op het Comenius werken we met veel onderlinge betrokkenheid en gedrevenheid aan ons onderwijs. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden en we investeren structureel in de professionalisering van onze medewerkers.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij beschikbaar en wil je solliciteren?
Upload dan je C.V. en motivatie direct, wij ontvangen graag uiterlijk 11 december je sollicitatie via de knop Solliciteren.
 
We ontvangen sollicitaties graag uitsluitend via Meesterbaan, per email is dit helaas niet mogelijk.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Evert van den Berg via e.vandenberg@comeniusnet.nl, sectorleider bij het Comenius College.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.