Vacature Docent NT2 in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent NT2 
Datum online
2023-01-30 30-1-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte/overleg
Aantal uren
18 lesuren
Omschrijving
Wij zijn per zo spoedig mogelijk op zoek naar een eerstegraads/tweedgraads bevoegd docent NT2 (0,8fte, maar minder is bespreekbaar).

Hierom wil je werken bij ISK Delft

ISK; werelds onderwijs met lokale impact.


De Internationale Schakelklas (ISK) heeft in de kern een flinke opdracht en uitdaging: de eerste opvang bieden voor leerlingen die het Nederlands nog niet of onvoldoende beheersen om deel te kunnen nemen aan regulier onderwijs, omdat ze nog maar kort in Nederland zijn. Op de ISK Delft bereiden we leerlingen voor op het volgen van regulier Nederlandstalig voortgezet onderwijs dat bij hen aansluit. 
Iedere leerling tussen de 12 en 18 jaar wordt toegelaten, ongeacht vooropleiding, afkomst of status. De ISK in Delft heeft een regionale functie. Wij plaatsen leerlingen uit Delft, het Westland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk.
De ISK Delft groeit. We zien het als onderdeel van onze opdracht om zo snel als mogelijk gehoor te geven aan de toenemende vraag, zodat we deze leerlingen onderwijs kunnen bieden.

Daarom zijn wij op zoek naar jou!
Ben jij de betrokken NT2- docent die warm draait bij de gedachte op een ISK te werken, die bruggen bouwt naar de Nederlandse taal en cultuur, door een veilige en uitdagende leeromgeving aan te bieden en uit te gaan van de potentie, ambitie en situatie van de leerling? Herken je je in de gevraagde eigenschappen, vaardigheden en expertise? Dan zien we graag je motivatiebrief tegemoet. 

ISK Delft hoort bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet en conform cao-VO.

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Mariska Davids, locatiedirecteur ISK via e-mail: dav@iskdelft.nl. Informatie over onze school kun je vinden op: www.iskgrotius.nl/

Solliciteren?
Er is geen sluitingsdatum voor deze vacature, stuur zsm een motivatie en CV via meesterbaan. De vacature staat open tot we de geschikte kandidaat hebben gevonden.  De werktijdfactor kan omhoog of omlaag in overleg. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of 1e graads of Pabo

Over ISK Delft

Naam school
Adres
Clara van Sparwoudestraat 6 , 2612SP Delft Zuid-Holland NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Davids
Omschrijving

ISK; een wereld op zich. 

De Internationale Schakelklas (ISK) is bedoeld als eerste opvang voor leerlingen die het Nederlands nog niet of onvoldoende beheersen om deel te nemen aan regulier onderwijs, omdat ze nog maar kort in Nederland zijn.

Op de ISK Delft bereiden we leerlingen voor op het volgen van regulier Nederlandstalig voortgezet onderwijs dat bij hen aansluit. Dit doen we door een veilige en uitdagende leeromgeving aan te bieden en uit te gaan van de potentie, ambitie en situatie van de leerling die hierbij persoonlijk begeleid wordt door een mentor in samenspraak met het team. We zijn ons ervan bewust dat onze leerlingen vaak een bijzondere voorgeschiedenis hebben en dat de taalbarrière een factor van belang is om rekening mee te houden.
Wie werkzaam is op een ISK doet dat vanuit betrokkenheid en expertise, met hart en hoofd.

Iedere leerling in de leeftijd passend bij voortgezet onderwijs wordt toegelaten, ongeacht vooropleiding, afkomst, religie of sociaal-economische achtergrond. De ISK in Delft heeft een regionale functie. Wij plaatsen leerlingen uit Delft, het Westland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. De verblijfsduur in de ISK varieert van een half tot maximaal drie jaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.