Vacature Leraar instroomgroep tot en met groep 4 in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar instroomgroep tot en met groep 4 
Datum online
2022-10-12 12-10-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2-1,0
Omschrijving
Heb jij een passie voor lesgeven aan kinderen in de onderbouw? Lijkt het jou leuk om op een toekomstgerichte school te werken? Passen de woorden “vakmanschap” en “liefde voor kinderen” bij jou? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Je start je dag door even gezellig bij te praten met je collega’s. Je bent klaar voor de dag die komen gaat doordat je je goed hebt voorbereid. Afhankelijk van de groep die jij vandaag hebt vul jij je dag in. Heb je de instroomgroep? Dan geef je les aan onze jongste groep leerlingen. Je helpt ze op een fijne manier te wennen in de klas, begeleid je ze bij het leren tellen, maar je geniet er ook van om dans- en beweegspelletjes met hen te doen. Sta je voor groep 3 of 4? Dan ga jij je leerlingen stimuleren om hun schrijf-, lees- en rekenvaardigheden verder te ontwikkelen, passend bij de hoeveelheid uitdaging die zij aankunnen. Buiten deze werkzaamheden om vind jij het ook leuk om tijd te besteden aan verkeers-, techniek- en wereldoriëntatie lessen of naar de schooltuin te gaan. Nadat je klaar bent met lesgeven neem je even de tijd om te lunchen met je collega’s. Vervolgens kies je ervoor om de opdracht die jij aan de leerlingen hebt gegeven na te gaan kijken. Voordat je naar huis gaat schiet je je collega nog even aan om de laatste dingen te bespreken voor het project waar jullie morgen mee zullen starten. Je kijkt met een voldaan gevoel terug op je dag en hebt zin in morgen!

Dit heb je:
 • Een basisbevoegdheid (PABO diploma)
 • Liefde voor onze kinderen
 • 8 – 40 uur per week de tijd om bij ons te werken
 • Bij voorkeur kan je per direct al starten
 • Affiniteit met het openbaar onderwijs
 • Interesse in het geven van les op een school die innovatie, wetenschap en techniek en leren in het groen hoog in het vaandel heeft staan 
 
Dit kan je:
 • Jij maakt het verschil, een stevige basishouding is jou niet vreemd
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel
 • Je bent een teamplayer en communicatief vaardig
 • Je weet leerlingen te stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun handelen en geeft hun de ruimte om hun stem te laten horen

Dit krijg je:
 • Een warm en gezellig team, verdeeld over 2 locaties
 • Voldoende uitdaging
 • Cao PO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33%
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Je werkt op OBS West tot en met 31 juli 2023, daarna zijn er voldoende mogelijkheden om door te stromen naar één van de andere BLICK-scholen.
 • Mogelijkheden tot coaching en verdere professionalisering
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte nascholing via E-wise
 • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling.

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Angelique Snoei, directeur en Lies van der Waal, adjunct directeur, via info@obswest.nl   of telefonisch via 010-2022044. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Elly van der Vlis, HR PA medewerker, via e.vandervlis@blickoponderwijs.nl.
 

Over obs West

Naam school
Adres
Berliozstraat 11 , 2901GA Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Elly van der Vlis
Omschrijving
Op OBS West kunnen kinderen in een veilige omgeving worden wie ze zijn. We geven hen de vaardigheden mee die ze nodig hebben in de maatschappij. Dit doen we op een manier waarbij we onze leerlingen helpen zich te ontwikkelen tot eigenaar van hun eigen werk en handelen. Werken binnen OBS West, betekent werken in een gedreven team en werken met veel energie, humor en betrokkenheid. We zijn kritisch en vooruitstrevend omdat we onze kinderen de beste leermiddelen en methoden willen bieden die er zijn. Zo hebben we onder andere de klas voor de toekomst, de legostudio en onze schooltuin. Ook maken we gebruik van verschillende theoretische stromingen, zoals 21ste eeuws leren en coöperatief leren. Kinderen leren met elkaar en van elkaar, ieder met zijn eigen talent. We staan voor vertrouwen en voelen ons vanuit vakmanschap en liefde voor het kind, samen met ouders, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kinderen en hun talenten.
OBS West is 150 jaar geleden opgericht. De school bestaat uit twee locaties, een onder- en bovenbouw locatie. Momenteel telt de school 621 leerlingen, bestaande uit 23 groepen, 38 leerkrachten, 2 IB-ers en 2 stafleden. www.obswest.nl

Obs West is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de VO school het EYE College biedt obs West een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.