Vacature Leraar/Instructeur (0,2 - 1,0 wtf) in Voorst

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar/Instructeur (0,2 - 1,0 wtf) 
Datum online
2022-10-12 12-10-2022
Sluitingsdatum
1-6-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.2 - 1.0 FTE
Omschrijving
SPECIAAL OP ZOEK NAAR EEN LERAAR ALS JIJ!

Gezocht: inspirerende, vindingrijke en doelgerichte leraar of instructeur die onderwijs samen wil geven en hart heeft voor kinderen met speciale behoeften (0,2 - 1,0 wtf).

Vind jij het leuk om in een team te werken waar de onderlinge samenwerking heel belangrijk is? Waar je samen met je collega aandacht hebt voor het onderwijstraject van leerlingen waarnaast je de AVO-vakken of praktijklessen geeft? En waarbij je leerlingen stimuleert en coacht om in hun eigen capaciteiten te geloven? Lees dan verder en solliciteer. En wie weet word jij onze nieuwe collega.

De school
Voortgezet speciaal onderwijs (vso) De Bolster biedt onderwijs aan leerlingen van 12 tot 20 jaar met (zeer) ernstige sociaal-emotionele- en gedragsproblematiek in combinatie met een licht verstandelijke beperking.

De Bolster kent een locatie in Voorst en een locatie in Apeldoorn. In Voorst geven we onderwijs op drie schoollocaties: De Start, Op Weg en de Wegwijzer. De meeste leerlingen van De Bolster verblijven bij orthopedagogisch behandelcentrum De Beele te Voorst en volgen veelal les in Voorst.

De locatie in Apeldoorn is een buiten locatie en staat midden in de woonwijk. De school maakt deel uit van het Samenwerkingsverband SWV2505 Apeldoorn, waarbij in totaal 12 schoolbesturen en 22 scholen (regulier en speciaal onderwijs) zijn aangesloten.

Word jij leraar op vso De Bolster?

Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet
  • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
  • Samen onderwijs geven: samen met je leerlingen, samen met je collega's, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
  • Een hechte band opbouwen met leerlingen: betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
  • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
  • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.
Dit breng je mee
  • Je hebt een pabo diploma, bent deze aan het afronden of de ambitie je lesbevoegdheid te behalen.
  • Je hebt zichtbaar plezier en affiniteit in werken met kinderen en/of jongeren bij wie het leren niet vanzelf gaat.
  • Je hebt een energieke, betrokken en zelfverzekerde persoonlijkheid. Je bent in staat om te reflecteren op eigen handelen en neemt hiervoor je verantwoordelijkheid.
  • Je staat stevig in je schoenen: klaar om de uitdaging samen met je leerlingen aan te gaan.
  • Je zorgt voor een fijn leerklimaat: persoonlijk en betrokken om leerlingen in hun eigen tempo te laten groeien.
Ons aanbod

Een aanstelling van 16 tot 40 uur per week. De werkdagen zijn in overleg. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan. Je collega's ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris volgens cao po, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma's, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren

Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog met je sollicitatiebrief en cv door op de sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Steven Jans, directeur van vso de Bolster (info@debolster.nl). Heb je nog vragen? Steven Jans beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 - 21 39 03 42.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Eisen

Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over De Bolster

Naam school
Adres
Beelelaan 6 , 7383BH Voorst NL
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Koeslag
Omschrijving
De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.