Vacature Docent TeHaTex in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent TeHaTex 
Datum online
2022-10-10 10-10-2022
Sluitingsdatum
30-11-2022
Met ingang van
7 januari 2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4680 fte
Aantal uren
13 lesuren
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor Copernicus SG per 7 januari 2023 een vacature voor een Docent TeHaTex, 2e graads
(0,4680 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Een artistieke, ambitieuze en ondernemende docent beeldende kunst voor de vakken Tekenen,Textiel en Handvaardigheid in de onderbouw van Mavo, Havo en VWO. Je geeft dit lopende schooljaar voornamelijk tekenlessen. Voor deze functie ben je bij voorkeur in het bezit van een 1e en/of 2e graads bevoegdheid, maar ook een LIO-er is van harte welkom.
Je bedenkt in overleg met collega’s kunstzinnige uitdagingen voor leerlingen zodat ze allemaal in een veilige leeromgeving op hun eigen niveau kunnen uitblinken. Je vindt kunsteducatie belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en je kan dit ook uitdragen en visueel maken.
 
Je toont betrokkenheid en interesse naar de leerlingen, de sectie en de school. Je werkt zelfstandig en in overleg met de sectie TeHaTex ook op het gebied van digitale leerlingadministratie, organisatie, planning en schoolbeleid. Je draagt bij aan de zichtbaarheid van de kunstvakken zowel in de school als daarbuiten. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen en de actualiteit op de voet volgt en goed kunt toepassen in jouw kunstzinnige lessen. Ben jij onze proactieve, inspirerende, reflecterende en gezellige nieuwe collega? Solliciteer dan snel!

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat breng jij mee? 
Je bent in het bezit van een tweede graads bevoegdheid TeHaTex of je bent studerende hiervoor. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en hanteer je een activerende didactiek. Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren en je benadert de leerling positief. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.

Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij? 
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4573,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College bestaat uit vijf scholen en een Service Centrum. Alle scholen zijn aangesloten bij de ROWF en zijn dus tevens opleidingsscholen.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen.

Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer E. Mollee, Hoofd organisatie & beheer: 0229-236344.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of 1e graads

Over Copernicus SG

Naam school
Adres
Nieuwe Steen 11 , 1625HV Hoorn Noord-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. E. Mollee
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

De Copernicus SG is een openbare school voor mavo, havo en vwo. We hebben 1150 leerlingen en 140 medewerkers. We zijn een locatie van het Atlas College. We werken samen met anderen in de regio om het onderwijs met elkaar te kunnen versterken.
 
We zijn een school die met een nuchtere maar nieuwgierige blik naar de wereld om ons heen kijkt, we zijn een no-nonsens school van doeners en niet bang om vanuit een degelijke basis en een duidelijke structuur aan innovatie te werken. Met deze West-Friese eigenschappen zijn we een echte gezellige en warme West-Friese school.
 
Op de Copernicus werken we op een professionele manier samen. Vertrouwen is de basis, we blijven in ontwikkeling, we kennen elkaar, we nemen onze verantwoordelijkheid, er is duidelijke communicatie en we werken als één team. Een echte Copernicaan verlegt daarnaast zijn grenzen!
 
Met zijn allen bieden wij leerlingen:
* Hoge verwachtingen en veel vertrouwen,
* Veelzijdig aanbod – de wereld ontdekken
* Flexibel en op maat, vanuit een vaste structuur
* Duidelijke kaders
* Kwaliteit – de Copernicus-les
 
De directie van de Copernicus bestaat uit de directeur en de adjunct-directeur. De schoolleiding wordt gevormd door de directie, de afdelingsleiders en het hoofd organisatie en beheer. Als je bij ons op school komt werken, dan kom je in een van de volgende teams; onderbouw, mavo bovenbouw, havo bovenbouw, vwo bovenbouw of OOP.
 
Wil je meer van onze school weten? Bezoek dan onze website: www.copernicussg.nl  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.