Vacature IB’er bij BOOR in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
IB’er bij BOOR 
Datum online
2022-09-23 23-9-2022
Sluitingsdatum
30-6-2023
Soort vacature
Fulltime
Omschrijving

Intern begeleider

Iets voor kinderen betekenen, maar niet voor de klas staan? Word intern begeleider!

Werken voor kinderen Wil jij graag kinderen helpen te ontwikkelen? En kun jij alle ballen in de lucht houden? Bij Stichting BOOR kun jij je hart ophalen. Als intern begeleider, ook wel IBer, pak je veel verantwoordelijkheid voor meerdere groepen en de organisatie van een school. Je werkt niet met kinderen, maar voor kinderen. Misschien ben je nu leerkracht, maar ben je toe aan een andere functie?

Jij bent goed onderwijskundig onderlegd en hebt veel ervaring met voor de klas staan. Je houdt ervan om je collegas te enthousiasmeren en stimuleren. Maar wat doe je dan zoal op een werkdag? Het ene uur observeer je een klas, het andere uur voer je een oudergesprek en een moment later ga je in gesprek met een wijkagent. Met jouw organisatietalent breng jij veranderingen teweeg die positief uitpakken voor de school én de kinderen.

Sparringspartner van directeur Je komt te werken bij Stichting BOOR. De stichting verzorgt (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio Rotterdam. Als toekomstige intern begeleider kun je bij één van onze basisscholen aan de slag. Op een kleine school werk je alleen als IBer. Op een grote school werk je samen met andere IBers. We bespreken samen welke school het beste bij jou past. Hierin zijn jouw voorkeuren (wellicht heb je al een school op het oog) zeer belangrijk!

Als IBer vervul je op school drie rollen. Je bent de coördinator van de individuele leerlingenzorg. Dat wil zeggen dat je leerlingen helpt met de juiste zorg. Bijvoorbeeld een kind helpen dat problemen thuis heeft, samen met schoolmaatschappelijk werk. Daarnaast analyseer je verschillende data om te zien welke resultaten het onderwijs boekt. Bovendien ben je een sparringspartner van de directeur, waarbij het gaat over beleid en onderwijskundige ontwikkelingen.

Makkelijk reizen Met het openbaar vervoer reis je makkelijk naar je werk. Op welke school je ook aan de slag gaat. Natuurlijk kun je ook op de fiets stappen of met de auto gaan.

Lijkt deze voortrekkersrol jou wel wat? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken. Je kan per direct starten bij ons!

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij corporate recruiter Stefan Quack via stefan.quack@stichtingboor.nl of 06-51 24 08 59.

Eisen

Functie-eisen
- .Werken in een van-de-hak-op-de-tak-werkomgeving, je houdt niet van stilzitten;
- Overzicht en overwicht hebben;
- Slechtnieuwsgesprekken voeren jij bent geen zacht ei;
- Plannen maken voor leerlingen;
- Met leuke ideeën strooien;
- Haantje de voorste jij bent je team altijd een stap voor;
- Opbouwende feedback uitdelen, maar ook kunnen incasseren;
- Samenwerken met veel verschillende partijen;
- Creatief in oplossingen denken.

Over Stichting BOOR

Naam school
Adres
Schiekade 34 , 3032AJ Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zo'n 75 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 leerlingen wordt lesgegeven.

Midden in de Rotterdamse omgeving – de meest diverse plek van Nederland - hebben wij als koepel van 75 scholen een bijzondere positie. Als openbaar onderwijs zijn wij er voor iedereen. Welke levensovertuiging, seksuele voorkeur, fysieke en mentale mogelijkheid, afkomst, politieke overtuiging je ook hebt: bij ons ben je welkom, op onze scholen ontmoeten we elkaar.

Onze belangrijkste opdracht is om het best denkbare openbaar onderwijs van Rotterdam te geven. Iedere dag zetten onze leerkrachten en medewerkers zich in om de volgende generatie een goede start te geven, om hun nieuwsgierigheid aan te wakkeren en hun talenten te ontwikkelen. En om ervoor te zorgen dat er maximale kansen zijn voor ieder kind, ook in een tijd waarin dat niet vanzelfsprekend is.

De openbare scholen van stichting BOOR zijn scholen waar we open staan voor elkaar en waar we verschillen zien als kracht. Waar we snappen dat we samen zoveel verder komen dan alleen. Zo leveren wij een bijdrage aan het Rotterdam van de toekomst. En aan een samenleving die sterk, solidair en veerkrachtig is. Niet ondanks, maar juist dankzij verschillen tussen mensen.

Ben je al enthousiast geworden naar het werken bij BOOR, dan nodigen wij je uit onze vacatures te bekijken op Meesterbaan en natuurlijk te solliciteren. Hopelijk zit er wat voor je bij! Wil je meer informatie over onze scholen? Kijk dan op www.boorscholen.nl

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.