Vacature 5422015 DOCENT PIE 1 FTE in Etten-Leur

Onderwijs

Vacature

Functietitel
5422015 DOCENT PIE 1 FTE 
Datum online
2022-09-22 22-9-2022
Sluitingsdatum
21-10-2022
Met ingang van
23-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
MUNNIKENHEIDE COLLEGE: JOUW TALENT, JOUW KEUZE, JOUW TOEKOMST!

Het Munnikenheide College is een VMBO-school met ongeveer 1100 leerlingen, die onderwijs volgen op twee vestigingen, één in Etten-Leur en één in Rucphen. Wij werken vanuit de kernwaarden Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Verbondenheid.

Iedereen mag er zijn. Dit principe geldt voor onze leerlingen maar ook voor onze medewerkers. Ieders talent en ambitie willen wij benutten.

Wij zijn een school die volop in beweging is om het onderwijs voor onze leerlingen steeds aantrekkelijker te maken. Onze medewerkers voelen zich zeer betrokken, werken graag samen en waarderen de mogelijkheden tot professionalisering.

Passen jouw talent, jouw keuze en jouw toekomst bij het Munnikenheide College? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken voor de functie van:

5422015 DOCENT PIE 1 FTE
Schaal LB: (€ 3001-€ 4573 op basis van fulltime dienstverband)

Wij zoeken een docent PIE. Het vak PIE staat voor Produceren, Installeren en Energie en gaat over de vakgebieden elektrotechniek, installatietechniek en metaaltechniek. Gaat hier jouw technische hart sneller van kloppen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met jouw enthousiasme weet jij je leerlingen te inspireren voor dit geweldige vak. Met de nieuwste technologieën en de manier van lesgeven weet jij je leerlingen uit te dagen en te boeien. De leerlingen vinden het namelijk geweldig om naar jouw PIE-lessen te gaan!

Als docent PIE sta jij stevig in je schoenen. Jij weet als geen ander hoe je de theorie in praktijk kunt brengen.

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder of neem gerust contact met ons op!

Functie-eisen:
- je bent een enthousiaste en gemotiveerde docent PIE;
- je vindt het fantastisch om jouw kennis van dit vak over te brengen op de leerlingen van het voortgezet onderwijs;
- tot slot beschik jij over sterke pedagogische en didactische vaardigheden.
-
Voor de functie van docent PIE vragen wij:
- een (bijna) afgeronde lerarenopleiding PIE;
- een eerste- of tweedegraads bevoegdheid;
- relevante werk- en of stage- ervaring als docent PIE;

Op het Munnikenheide College in Etten–Leur hebben wij een techniekplein. Dit is een open plein waar naast PIE ook Mobiliteit en Transport en Natuur en Techniek worden gegeven. Het kan zijn dat je ook op deze pleinen wordt ingezet.

Mobiliteit en Transport betreft het voormalige voertuigentechniek en transport en logistiek. Hierbij wordt voor ongeveer 75% voertuigentechniek gegeven en ongeveer 25% transport en logistiek.

Natuur en Techniek is een vak dat in de onderbouw gegeven wordt. Dit vak is een samenvoeging van techniek onderbouw, natuur-/scheikunde en biologie. Hierbij wordt voornamelijk projectmatig gewerkt.

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd tot einde schooljaar dat bij goed functioneren en voldoende formatie omgezet kan worden naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Heuvelmans, vakgroepvoorzitter techniek via telefoonnummer: 076-5016152.

Over Munnikenheide College

Naam school
Adres
Trivium 60 , 4873LP Etten-Leur
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Munnikenheide College is een VMBO-school met ruim 1100 leerlingen, die onderwijs volgen op twee vestigingen, één in Etten-Leur en één in Rucphen.
In onze school zijn Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Verbondenheid kernwaarden.
 
Iedereen mag er zijn. Dit principe geldt voor onze leerlingen maar ook voor onze medewerkers. Wij willen ieders talent en ambitie benutten.
 
Zijn bovenstaande kernwaarden ook voor jou uitgangspunt om je werk vorm te geven, dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken voor de functie van:
Bijzonderheden
Het Munnikenheide College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.