Vacature Projectmedewerker Kwaliteitszorg (0.4- 0.6 wtf) 071220923 in Ossendrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Projectmedewerker Kwaliteitszorg (0.4- 0.6 wtf) 071220923 
Datum online
2022-09-23 23-9-2022
Sluitingsdatum
16-10-2022
Met ingang van
23-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Projectmedewerker Kwaliteitszorg 0.4-0.6 wtf
- voor de duur van maximaal 2 schooljaren-

ZuidWestHoek College te Ossendrecht
Sterk in ontwikkeling!

Ben jij een talent met lef en een groot hart voor kwaliteit binnen het vmbo onderwijs? Dan ben jij vast de zelfstandige en leergierige collega die wij zoeken!

De functie:
Als projectmedewerker Kwaliteitszorg vertaal je beschikbare onderwijsdata naar bruikbare en valide informatie voor de kwaliteit van ons onderwijs. Je houdt je bezig met diverse school-brede doelstellingen o.a. op gebied van opbrengstgericht werken en schoolveiligheid. Je ondersteunt en faciliteert secties en werkgroepen die met deze onderwerpen aan de slag zijn.
Je verzamelt en analyseert data, richt onderzoeken in, geeft betekenis aan beschikbare informatie en vertaalt deze naar de onderwijspraktijk. Je ondersteunt en faciliteert verbeterprocessen, volgt de procesvoortgang en levert een bijdrage aan de verantwoording van de gerealiseerde onderwijsontwikkeling. Jouw collega’s zijn door jouw analyses, adviezen en ondersteuning in staat betere keuzes te maken en planmatig te werken aan onderwijsvernieuwing. Je draagt hiermee bij aan de professionele cultuur binnen het Zuidwesthoek College.
Je werkt o.a. met databronnen en systemen zoals Magister, Vensters voor Verantwoording, MMP / TIG, Kwaliteitsscholen

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Je beschikt over een Universitaire opleiding, aangevuld met een master Onderwijskunde is een pré;
• Je hebt analytische vaardigheden en bent in staat om zelfstandig onderzoeksgegevens te analyseren en deze te vertalen in adviezen op onderwijskundig gebied;
• Je bent bekend met het opstellen, bewaken, controleren en uitvoeren van een plan van aanpak en stuurt bij waar nodig;
• Je hebt ervaring met het werken volgens een PDCA- cyclus;
• Je hebt affiniteit met kwaliteitszorg en onderwijsinnovaties;
• Je bent communicatief- en sociaal vaardig;
• Je hebt een hands-on mentaliteit en bent flexibel ingesteld;
• Je kunt goed samenwerken en hebt ervaring met projectmatig werken;
• Je hebt kennis van databases, databewerking en kent je weg in Excel.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als projectmedewerker Kwaliteitszorg per 1 november 2022 (of zoveel eerder als mogelijk) voor de duur van maximaal 2 schooljaren. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. De functie is ingeschaald in schaal 9 (max. € 4164,- p.m.).
De cao van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs biedt een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een extra eindejaarsuitkering.
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden scholing en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend.

Onze school:
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk. Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. In leerjaar 1 en 2 krijgen onze leerlingen naast algemeen vormende vakken o.a. voor een groot gedeelte in de week project gestuurd onderwijs aangeboden. De school is uniek in het aanbieden van keuzelessen die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een mountainbike-, voetbal-, dans- en paardrijcollege.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.zuidwesthoekcollege.nl en www.omo.nl voor meer informatie.
Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem je contact op met Wilma Scholtens (directeur) via w.scholtens@zuidwesthoekcollege.nl of via 0164-672302.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sandrien Lukkassen (Recruiter) via s.lukkassen@sgboz.nl.

Geïnteresseerd?
Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je via www.omo.nl solliciteren door middel van het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan t/m 16 oktober 2022. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Over ZuidWestHoek college

Naam school
Adres
O.L.V. ter Duinenlaan 201 , 4641RM Ossendrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo
Omschrijving
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk. Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. Vorig schooljaar zijn we in de brugklassen gestart met een nieuw onderwijsconcept. In dit concept krijgen de leerlingen naast AVO-vakken o.a. Project Onderwijs voor een groot gedeelte in de week. Dit wordt nu doorgezet in leerjaar 2. De school is uniek in het aanbieden van colleges die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een Mountainbike-, Voetbal-, Dans- en Paardrijcollege.
Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.