Vacature Onderwijs ondersteuner- flexibele werk- en vakantietijden in Zandvoort

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijs ondersteuner- flexibele werk- en vakantietijden 
Datum online
2022-09-23 23-9-2022
Sluitingsdatum
23-11-2022
Met ingang van
1-1-2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8 - 1.0
Omschrijving
Leuk je te ontmoeten! In ons team hebben we ruimte voor een onderwijsondersteuner of onderwijsassistent.
Kom jij ons team versterken? 

Onderwijsassistent heeft in het basisonderwijs vele functies. Je bent niet alleen de helpende hand van de leerkracht, maar je bouwt ook een bijzondere band op met de leerlingen. Het helpen en begeleiden met het inoefenen, rekenvragen of gewoon even vragen hoe het met de leerling gaat, zijn de taken die jij met passie uitvoert. 

Welkom op De School. Wij stellen ons graag aan je voor!  
De School verzorgt voor kinderen een brede opleiding in alle kerndoelen en burgerschap, op maat (passend, inclusief onderwijs). De School is de enige in Nederland en werkt zonder leerstof-jaarklassen-systeem. Dit realiseren wij door:  
 • Flexibele school- en vakantietijden en ruime openingstijden: 50 weken per jaar, 5 dagen per week van 8.00 tot 18.00 geopend. Doel hiervan is het mogelijk maken van differentiatie in onderwijstijd –de totale hoeveelheid tijd (meer tijd is mogelijk!) en de spreiding over de dag, week en jaar-als instrument voor passend onderwijs;     
 • Medezeggenschap en participatie van leerlingen, ouders en medewerkers in de besluitvorming op alle niveaus die van het individuele kind, de groep, de school en het bestuur. Doel hiervan is het benutten van alle beschikbare kennis voor ontwerp van leerplannen en het beleid en het realiseren van volledige ouder, - en medewerker, - en leerling participatie.    
 • Thematisch onderwijs met verrijkt aanbod (5 thema’s van 10 weken per jaar) aansprekende thema’s, integratie van vakken/alle kerndoelen, grote diversiteit aan activiteiten (voor hoofd, handen en hart), dagelijks docenten van buiten, elke 10 weken educatieve excursies, diepgang en breedte binnen de thema’s 
De inspectierapporten van GGD en Onderwijsinspectie zijn positief.  De School was aanleiding voor het landelijk experiment flexibele schooltijden. Voor wat betreft de effecten voor de werktijden van werknemers is er een akkoord met de vakbonden.  Sinds 1 augustus 2013 maakt De School deel uit van Lucas Onderwijs in Den Haag. 
 
Waarom is De School volgens jouw toekomstige collega's een fijne werkplek?
 • Op De School werk je veel samen met je collega's. Het is prettig om met elkaar de verantwoordelijkheid te dragen voor de leerlingen van een bouw.  
 • Ik voel mij ontzettend welkom binnen het team en kan overal wat leren. Hierdoor ga ik met plezier naar mijn werk.  
 • We zijn een energiek, enthousiast, gezellig en professioneel team.  
 
Wat vragen wij aan jou?  
Als onderwijsassistent op De School in Zandvoort heb je veel natuur om je heen en ben je werkzaam op een bijzondere, kleinschalige school. Jij bent op onze school een belangrijke schakel. Samen met de leerkracht help je de leerlingen bij de verwerking van de instructie, geef je leesondersteuning en werk je met groepen aan vakken in overleg met de leerkracht. 
 • Door ondersteuning te bieden en te werken met kleinere groepjes kan jij écht investeren in de band met de leerlingen. Ook is het mogelijk dat jij bij uitval van een collega door bijvoorbeeld ziekte, een bepaalde les overneemt. 
 • Jij bent met positieve energie in De School aanwezig, overziet het geheel en beschikt over de juiste didactische en pedagogische vaardigheden om leerlingen de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen. 
 • Wij vinden het belangrijk om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen en waar je in wil groeien. We gaan daarom graag het gesprek met je aan om te kijken waar de match ligt. 
Wat bieden wij jou? 
Op De School biedt jou een omgeving waar jij jezelf kan zijn en kansen krijgt om jezelf te ontplooien. We bieden je een uitdagende baan binnen een school die volop aan het ontwikkelen is. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij, zoals:  
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Flexibele werk- en vakantietijden in overleg vast te stellen met jouw collega's. 
 • Met de auto of fiets? Reiskostenvergoeding is geregeld. 
 • Mogelijkheden om cursussen en workshops te volgen. 
Match?  
 • Jij bent per direct beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband; 
 • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar, minder uren is in overleg mogelijk; 
 • Heb jij een diploma onderwijsassistent niveau 4? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze functie. 
Enthousiast? 
Reageer dan snel. Je bent indien wij ook een match zien van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op De School in Zandvoort aan Zee. Stuur je motivatie en je cv naar directie@deschool.nl. Wil je meer informatie? Schroom niet en bel vandaag nog met Rosanne Maters of Daphne Spekkers. We staan je graag te woord! 
 

Over De School

Naam school
Adres
JP Thijsseweg 24 , 2041BM Zandvoort
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Rosanne
Omschrijving
De School in Zandvoort verzorgt gewoon basisonderwijs en méér op een ongewone manier, namelijk ‘op maat’. En dat voeren we ver door, dus ook in de hoeveelheid onderwijstijd.

‘Op maat’ doen wij door de combinatie van deze drie pijlers:
– jaarrond open
– mee-ontwerpen en mee-beslissen
– thematisch onderwijs

Wij zijn in 2008 gestart als eerste school met flexibele en ruime schooltijden. Kunnen variëren in tijd is logisch om onderwijs op maat te kunnen maken. In die ruime tijden organiseren we zeer gevarieerd onderwijs rond aantrekkelijke thema’s. Op wat en hoe we het onderwijs organiseren kunnen leerlingen, hun ouders en leerkrachten invloed hebben.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We ontvangen graag u cv met motivatie via directie@deschool.nl
U kunt ook bellen om meer informatie op te vragen, vraagt u dan naar Daphne Spekkers of Julia Kroon
Na een positieve terugkoppeling plannen we een meedraaidag. U werkt dan volgens een rooster een gehele dag mee met het team van De School en kunt op verschillende bouwen meedraaien.
Als we hierna beiden positief zijn zal uw aanname worden geagendeerd in de teamkring.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.