Vacature allround administratief medewerker 0,6 fte MHC Goirle in Goirle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
allround administratief medewerker 0,6 fte MHC Goirle 
Datum online
2022-09-23 23-9-2022
Sluitingsdatum
3-10-2022
Met ingang van
23-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Verbreed je wereld. Begin hier.

Jij bent administratief medewerker. Je bent ondersteunend voor de stafgebieden: personeelszaken, PR, communicatie en financiën en je bent allround inzetbaar. Maar je bent meer: organisator en vaardig met sociale media. We kijken samen wat bij jou past. Met jouw talenten draag je bij aan het vormgeven van de ondersteuning van ons onderwijs: als verbinder, ondernemer of vernieuwer.
Wij zijn trots op ons team. We vinden het belangrijk dat jij je verbonden en betrokken voelt binnen onze school, tussen jouw collega’s en met de wereld om je heen. En omdat we jou belangrijk vinden, krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen. Jouw talent en initiatief wordt bij ons gezien.

Het Mill Hill College is een laagdrempelige middelbare school voor circa 1550 mavo, havo en vwo leerlingen en ongeveer 165 enthousiaste collega’s.
Met ingang van 1 januari 2023 heeft het Mill Hill College een functie beschikbaar voor een:

Medewerker secretariaat en administratie
0,6 fte

Wat je gaat doen:
PR en Communicatie: In samenspel met je collega van het stafgebied ondersteun je bij het bijhouden van de sociale media. Tijdens piekmomenten ondersteun je bij het verzorgen van correspondentie en/of PR-taken en je participeert in werkgroepen.

Personeelszaken: Je beantwoordt vragen van medewerkers, je houdt je bezig met het nauwkeurig verwerken van medewerkersgegevens en mutaties. Tenslotte draag je zorg voor het bundelen van de documenten van stagiaires in afstemming met de schoolopleiders.

Financiën: Je ondersteunt de financiële administratie door facturen te controleren en in te boeken.

?
Wij zoeken:
- Een duizendpoot met minimaal 2 jaar ervaring als administratief medewerker;
- Iemand met een afgeronde opleiding op MBO niveau
- Een collega met affiniteit richting de drie stafgebieden;
- Iemand die communicatief vaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst;
- Een pro-actieve, vriendelijke en servicegerichte collega

Wij bieden:
- een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
- een baan op een Wereldschool (voor meer informatie kijk op onze website) waarbij we leerlingen ‘wereldwijs’ maken. Voorbeeld lopend initiatief: organisatie Wereldwijs-festival,
- creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
- salariëring en andere arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-VO deel 1 en cao-OMO (schaal 5);
- periode: zo snel mogelijk maar in elk geval per 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023;
- soort contract: regulier eerste dienstverband die bij een goede beoordeling na één kalenderjaar omgezet wordt voor onbepaalde tijd, indien je op dit moment een contract voor onbepaalde tijd hebt binnen OMO blijft dit onverminderd van kracht.

Meer informatie
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Manou van Zundert – Melis via mvanzundert@millhillcollege.nl.

Solliciteren
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 2 oktober 2022 tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, ga naar desbetreffende vacature en klik rechtsboven in op ‘solliciteren’. De redenatie hier achter is dat de sollicitatie in een beveiligde omgeving zichtbaar is voor de selectiecommissie. Alle correspondentie over de status van je sollicitatie verloopt via jouw persoonlijke account van OMO. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.
et

Over Mill Hill College

Naam school
Adres
Venneweg 42 , 5051BP Goirle
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Verbreed je horizon. Begin hier.

Wij zijn een dorpse school met een grenzeloze ambitie. Onze persoonlijke betrokkenheid karakteriseert de sociale werkwijze van de docenten. We bieden onderwijs afgestemd op niveau aan. Dat is een uitgebalanceerde aanpak die zowel uitdaagt, maar ook aansluit bij de manier van leren die bij de leerlingen past. Leren is meer dan alleen kennis opdoen van verschillende vakken.
Deze differentiatie passen we ook toe in de dagelijkse uitvoering van het personeelsbeleid. Wij gaan levensfase bewust met onze collega’s om en bieden waar dat kan maatwerk in jouw persoonlijke en professionele situatie.

De school heeft ruim 1500 leerlingen en circa 170 medewerkers. Er heerst een open en collegiale sfeer. Qua medewerkerstevredenheid scoort het Mill Hill College al jarenlang uitzonderlijk hoog.

 
Bijzonderheden
Het Mill-Hillcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.