Vacature Medewerker secretariaat(m/v)-0,5fte-230922 in Waalwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker secretariaat(m/v)-0,5fte-230922 
Datum online
2022-09-23 23-9-2022
Sluitingsdatum
9-10-2022
Met ingang van
23-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
Ben jij proactief, kun je snel schakelen, heb je een groot leervermogen én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Vier scholen met vier authentieke identiteiten die samen één scholengroep vormen vanuit een gemeenschappelijke bedoeling. Dat is Scholengroep de Langstraat, bestaande uit het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrecht College in Kaatsheuvel, het d’Oultremont College in Drunen en de Walewyc Mavo in Waalwijk.

Voor het stafbureau van de Scholengroep zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een gedreven medewerker secretariaat (m/v) 0,5 fte

Het stafbureau bestaat uit 15 medewerkers die advies en ondersteuning bieden aan de vier scholen. Als medewerker secretariaat zorg jij samen met twee collega’s voor de ondersteuning van de rector, de manager Bedrijfsvoering van de scholengroep en andere collega’s van het stafbureau en de scholen.

Onze organisatie
De eigenheid van onze scholen is kenmerkend voor onze scholengroep. Iedere leerling is immers anders en heeft een eigen onderwijsbehoefte waar de scholen elk op hun eigen manier bij aansluiten. Door middel van een gezamenlijke reis, Expeditie de Langstraat, zijn we de afgelopen jaren tot een gezamenlijke bedoeling gekomen.
Deze luidt: ‘’Samen in ontwikkeling en zelf in beweging maakt je zelfstandig en wendbaar in een veranderende wereld’’. Er wordt gewerkt vanuit drie richtinggevende principes:

• onderwijs: balans persoonsvorming, socialisatie en kwalificatie;
• omgeving: verbinding met de buitenwereld;
• leiderschap: coachend leiderschap gebaseerd op vertrouwen en eigenaarschap.

Hierbij zijn wij ZELFBEWUST, hebben we VERTROUWEN, en zijn we VERBONDEN met elkaar.

De scholen kleuren deze principes, gedeelde waardes, doelen en ambities op geheel eigen wijze in. Daarnaast heeft iedere school een eigen, unieke kernwaarde. Voor het stafbureau is dat INNOVATIE.
Heb jij (zelf)ontwikkeling hoog in het vaandel staan? Denk je vooruit en durf je buiten de bestaande kaders te denken? Weet je van aanpakken en denk je in mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je hebt een veelzijdig administratief, secretarieel én creatief takenpakket in een groeiende organisatie.
Zo correspondeer je met interne en externe organisaties, waarna je meteen de juiste acties uitzet. Ook verzorg je verslagen, bereid je presentaties voor, etc. Verder maak je afspraken voor de manager Bedrijfsvoering, collega’s van het stafbureau en de scholen en soms ook voor de rector. Je plant en organiseert bijeenkomsten en vergaderingen. Gedurende de dag komen collega’s aan je bureau met verschillende vragen. De ene keer kun je daar direct een antwoord op geven en een andere keer moet jij er even ‘induiken’. Daarnaast bied je een stukje facilitaire ondersteuning op kantoor, zodat iedereen zijn/haar werk goed uit kan voeren. Ook het (mee) onderhouden van het archief, het bijhouden van de incidentenregistraties op de scholen, het controleren van facturen, etc. behoren tot je takenpakket. Bovendien ondersteun je de medewerker Communicatie & PR met creatieve werkzaamheden, met bijvoorbeeld het maken van uitnodigingen, flyers, posters, etc.

Wat vragen wij?
• je bent een (startende) secretaresse en hebt minimaal een mbo-opleiding tot (directie)secretaresse (bijna) afgerond;
• naast eerdergenoemde eigenschappen ben je nauwkeurig, dienstverlenend, representatief en integer;
• je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands;
• je hebt een goede kennis van Office 365 (Outlook, SharePoint, Word, Excel, PowerPoint) en Windows 10;
• je hebt bij voorkeur ervaring met Adobe InDesign;
• je bent flexibel.

Wat bieden we?
• een tijdelijk dienstverband van een jaar met de mogelijkheid op een vast dienstverband;
• een baanomvang van 20 uur (0,5 fte);
• een salaris conform de cao-vo (schaal 5 - maximaal € 2.827,- bij een fulltime aanstelling);
• Ons Middelbaar Onderwijs heeft daarnaast een eigen cao waarin de secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder verlof tijdens de schoolvakantie, fitnessregeling, eindejaarsuitkering en professionalisering, prima geregeld zijn;
• een collegiaal team in een leuke scholengroep.

Heb je vragen?
Voor informatie over de inhoud van de functie neem je contact op met Sophie de Haas of Corona Ermens via, telefoon 0416 – 673930 of e-mail secr@sgdelangstraat.nl.

Wil je solliciteren?
Herken jij je jezelf helemaal in deze vacature en denk je dat je bij ons past, stuur dan uiterlijk 9 oktober je motivatiebrief en cv via deze site naar ons toe.

Solliciteren uitsluiten via www.omo.nl

Over OMO sg De Langstraat

Naam school
Adres
Olympiaweg 8b , 5143NA Waalwijk Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrecht College in Kaatsheuvel, het d’Oultremont College in Drunen en de Walewyc Mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremont College, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrecht College en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc Mavo.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.