Vacature Conciërge in Schiedam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Datum online
2022-09-23 23-9-2022
Sluitingsdatum
9-10-2022
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,6 fte
Omschrijving

In verband met pensionering van onze huidige conciërge zijn wij opzoek naar een enthousiaste en oplettende conciërge, die leerlingen durft aan te spreken. Daarnaast is onze droomkandidaat handig met het uitvoeren van reparaties aan het gebouw en vindt hij/zij het leuk om met jongeren te werken.
 
Taken:
 
Als conciërge ben jij hèt gezicht van de school. Leerlingen en ouders vragen je geregeld om hulp bij allerlei schoolse zaken. Je ondersteunt bij ouderavonden en fungeert als gastheer/vrouw van de school.
 
De conciërge ondersteunt collega conciërges en andere collega’s bij voorkomende taken en de conciërge houdt zich bezig met werkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon, kopieerwerkzaamheden en het in ontvangst nemen of versturen van post en leveringen. Daarbij behoort het houden van toezicht op leerlingen tot jouw takenpakket (ook als ze bijvoorbeeld voor straf moeten nablijven).
 
De conciërge draagt zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van de gebouwen, verricht ondersteunende diensten, houdt toezicht in de gehele school, het schoolplein en in de aula.
Verder voert de conciërge vaak (kleine) reparaties uit in en rond ons schoolgebouw en zorgt ervoor dat het gebouw en schoolterrein er netjes uitzien.
 
De school is open van 07.00 – 17.00 u. Daarom werken de conciërges bij ons in verschillende diensten, met een gedeeltelijke overlap. Zo bestaat er een vroege dienst (start: 7:00 u) en een late dienst (start: 12 u.). De late dienst gaat samen met een controleronde door het gebouw (om 17 u.).
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen

Jouw Profiel:
 
·       Je bent goed in de omgang met mensen, en vooral met jongeren;
·       Je bent handig in het uitvoeren van reparaties en hebt technisch inzicht;
·       Je bent pedagogisch vaardig;
·       Je bent sociaal aangelegd en representatief;
·       Je weet van aanpakken;
·       Je bent initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig;
·       Je hebt een echte ‘hands-on’-mentaliteit;
·       Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften, Arbo- veiligheids- en milieueisen voor gebouwen, installaties en terreinen;
·       Je bezit een BHV- en EHBO-diploma (pré) evenals een Rijbewijs B;
·       Je bent bereid (indien dit voorkomt) om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld een assistent conciërge) te coachen en wegwijs te maken.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 4
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden:
 
De inschaling vindt plaats conform de CAO VO. De functie is ingeschaald in schaal 4 (minimaal € 1.854,- en maximaal € 2.570,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. De inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. 
 

Over Lyceum Schravenlant

Naam school
Adres
Hugo de Grootstraat 4 , 3119HA Schiedam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. B. Dahlhaus
Niveau
havo, vwo
Omschrijving
Lyceum Schravenlant is een openbare scholengemeenschap voor havo en vwo (atheneum).
Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Kernaspecten daarbij zijn:
- gevarieerde lessen in werkvormen;
- uitdagende aanpak waarbij hogere denkvaardigheden worden gestimuleerd;
- rekening houden met verschillen tussen leerlingen;
- functionele inzet van ICT middelen;
- prettig en veilig leerklimaat.
Dit noemen we de basis. Naast deze basis bieden we leerlingen 'plussen'. Enerzijds verstaan we hieronder een uitstekende begeleiding/ondersteuning voor leerlingen die dit nodig hebben en anderzijds extra uitdagingen voor leerlingen die meer aankunnen.
Basis en plussen geven invulling aan onze slogan: Jouw beste kans van slagen
Dit 'slagen' in niet alleen gericht op het behalen van een diploma, maar gaat verder dan dat: slagen in de maatschappij van morgen.
Die maatschappij van morgen heeft, naar onze visie, burgers nodig die positief in het leven staan en weten wat ze willen en kunnen. Zij zijn in staat anderen te accepteren en waarderen, wie die anderen ook zijn en waar zij ook vandaan komen. In die maatschappij zullen thema's als duurzaamheid en gezondheid (voeding en beweging) belangrijke vraagstukken zijn en in ons onderwijs zijn het dan ook regelmatig terugkerende thema's.
Wij zijn ervan overtuigd dat we onze doelen het best kunnen halen binnen een kleinschalige omgeving.
Wij zijn gehuisvest in een nieuw gebouw dat ruimte en openheid uitstraalt,  voorzien van alle moderne faciliteiten en veel aandacht voor een optimaal leefklimaat.
 
Bijzonderheden
We hebben betrokken personeel dat staat voor de school, haar ontwikkeling en de leerlingen.
Ook bij aanname van nieuw personeel is dit een belangrijk houdingsaspect.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!
Solliciteer met een motivatiebrief en stuur deze samen met je CV vóór donderdag 6 oktober 2022 via Meesterbaan ter attentie van mw. B. Dahlhaus.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.