Vacature docent geschiedenis tweedegraads 0,8 - 1,0 fte MHC Goirle in Goirle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent geschiedenis tweedegraads 0,8 - 1,0 fte MHC Goirle 
Datum online
2022-09-21 21-9-2022
Sluitingsdatum
3-10-2022
Met ingang van
21-9-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Verbreed je wereld. Begin hier.

Jij bent docent. Je geeft les en je bent expert in jouw vak. Maar je bent meer: coach, vertrouwenspersoon, mentor. We kijken samen wat bij jou past. Met jouw unieke talenten draag je bij aan het vormgeven van ons onderwijs: als verbinder, ondernemer of vernieuwer. Jij verbreedt jouw wereld en straks die van jouw leerlingen. Wij zijn trots op onze open blik op de wereld. We ontdekken, verbazen en bewonderen en nemen dit mee in ons onderwijs. Dit maakt ons ondernemend. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de wereld. Wij zijn trots op ons team. We vinden het belangrijk dat jij je verbonden en betrokken voelt binnen onze school, tussen jouw collega’s en met de wereld om je heen. En omdat we jou belangrijk vinden, krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen. Jouw talent en initiatief wordt bij ons gezien.

Het Mill Hill College is een complete en vooral laagdrempelige middelbare school met circa 1.550 leerlingen en ongeveer 165 enthousiaste collega’s.

Met ingang van 1 januari 2023 heeft het Mill Hill College een functie beschikbaar voor een:

docent geschiedenis tweedegraads
0,8 – 1,0 fte

Wij vragen:
- een tweedegraads bevoegdheid;
- een gedreven collega die enthousiasme voor het vak uitdraagt en gericht is op samenwerking in het kernteam (teamspeler )en de secties (projectmatig werken);
- een collega die affiniteit heeft met de leerlingen in de doelgroep.

Een docent:
- voor wie de relatie met de leerling centraal staat;
- die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen aan leerlingen;
- die op een leuke wijze ICT weet toe te passen in het vak;
- die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen.
?
Een organisatie in ontwikkeling:
Onze school is in ontwikkeling, per volgend schooljaar gaan we werken in kernteams waarbij docenten verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van een groep leerlingen gedurende meerdere leerjaren.
Het Mill Hill College heeft de ambitie om te gaan werken in een blokkenstructuur waarin een combinatie gemaakt wordt van het aanbieden van lessen gericht op één vak en vakoverstijgende projecten. Tevens gaat het Mill Hill College verhuizen , het gebouw moet nog ontworpen en gebouwd worden, 100m van het huidige schoolgebouw. Dit wordt onder andere samen met docenten en ondersteunend personeel verder vormgegeven zodat het gebouw mogelijkheden biedt voor vernieuwende onderwijsvormen en gericht is op flexibele structuren (leren, samenwerken, kennisdelen).

Wij bieden:
- een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
- een baan op een Wereldschool (voor meer informatie kijk op onze website) waarbij we leerlingen ‘wereldwijs’ maken. Voorbeeld lopend initiatief: organisatie Wereldwijs-festival,
- creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
- salariëring en andere arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-VO deel 1 en cao-OMO;-
periode: zo snel mogelijk maar in elk geval per 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023;
- overige opmerkingen: 0,3 fte van het contract is ter vervanging van een collega met verlof tot en met juli 2024.
- soort contract: regulier eerste dienstverband die bij een goede beoordeling na één kalenderjaar omgezet wordt voor onbepaalde tijd, indien je op dit moment een contract voor onbepaalde tijd hebt binnen OMO blijft dit onverminderd van kracht.

Meer informatie
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Manou van Zundert – Melis via mvanzundert@millhillcollege.nl.

Solliciteren
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 2 oktober 2022 tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, ga naar desbetreffende vacature en klik rechtsboven in op ‘solliciteren’. De redenatie hier achter is dat de sollicitatie in een beveiligde omgeving zichtbaar is voor de selectiecommissie. Alle correspondentie over de status van je sollicitatie verloopt via jouw persoonlijke account van OMO. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.

Over Mill Hill College

Naam school
Adres
Venneweg 42 , 5051BP Goirle
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Verbreed je horizon. Begin hier.

Wij zijn een dorpse school met een grenzeloze ambitie. Onze persoonlijke betrokkenheid karakteriseert de sociale werkwijze van de docenten. We bieden onderwijs afgestemd op niveau aan. Dat is een uitgebalanceerde aanpak die zowel uitdaagt, maar ook aansluit bij de manier van leren die bij de leerlingen past. Leren is meer dan alleen kennis opdoen van verschillende vakken.
Deze differentiatie passen we ook toe in de dagelijkse uitvoering van het personeelsbeleid. Wij gaan levensfase bewust met onze collega’s om en bieden waar dat kan maatwerk in jouw persoonlijke en professionele situatie.

De school heeft ruim 1500 leerlingen en circa 170 medewerkers. Er heerst een open en collegiale sfeer. Qua medewerkerstevredenheid scoort het Mill Hill College al jarenlang uitzonderlijk hoog.

 
Bijzonderheden
Het Mill-Hillcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.